Home Maison 9270 Laarne
Brugstraat 12
Carte

Brugstraat 12

9270 Laarne
415 m² Vivre
10320 m² Terrain
6 Chambres
€1.195.000
Description

Deze prachtige, kwalitatief afgewerkte villa uit 2000 is te vinden op een perceel van maar liefst 10.320 vierkante meter. Het perceel is voorzien van een eigen boomgaard en privébos, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en privacy. Daarnaast bevindt er zich ook een zwemvijver en poolhouse op het perceel waar u in alle rust kan ontspannen.

De villa zelf is klassiek, maar stijlvol afgewerkt en biedt vanuit elke woon- en eetruimte een prachtig zicht op de tuin en vijver. De ligging maakt deze woning erg aantrekkelijk, met een vlotte bereikbaarheid via de E17, R4 en diverse belangrijke verbindingswegen. Ook het centrum van omliggende gemeenten zoals Kalken, Laarne en Beervelde zijn slechts enkele minuten rijden. Voorzieningen zoals winkels, scholen en horeca bevinden zich dus op een steenworp afstand.

In de mooi aangelegde tuin geniet u van uw privacy, mede dankzij het charmante poolhouse dat dienst doet als bijgebouw. Deze ruimte is voorzien van een garage, leefruimte, toilet en douchekamer op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er tevens een polyvalente ruimte.

Tot slot maakt de aanwezigheid van een zwemvijver, boomgaard, privébos en de prachtige vergezichten van dit vastgoed een uniek geheel. Voor de villa is er parkeergelegenheid voor zes wagens, wat deze woning extra aantrekkelijk maakt.

* * *

Brugstraat 12 - 9270 Laarne - Deze kwalitatief afgewerkte villa gebouwd in 2000, is gelegen op een perceel 10.320 m² voorzien van een boomgaard en een aangeplant privébos. Het perceel bevat tevens ook een zwemvijver en een poolhouse waar u kan genieten van volledige privacy. Achter deze klassieke gevel schuilt een stijlvolle, hoogwaardig afgewerkte villa die een oase van rust biedt.
Vanuit alle leefruimtes zoals de eetkamer en de woonkamer, heeft u mooi zicht op de prachtige tuin en vijver. De villa is zeer vlot bereikbaar via de E17, R4 en de voorname verbindingswegen. Ook het centrum van Kalken, Laarne en Beervelde bereikt u op slechts enkele minuten rijden. Winkels, scholen en horeca bevinden zich dus vlakbij.
Door de mooi volgroeide tuin geniet u van volledige privacy. U vindt hier ook een charmant poolhouse / bijgebouw die op het gelijkvloers uitgerust is met een garage, leefruimte, toilet en douchekamer. Op de eerste verdieping is er nog een polyvalente ruimte.

De zwemvijver, boomgaard, het privébos en de vergezichten zorgen mee voor een uniek geheel. Vooraan de villa heeft u parkeergelegenheid voor een zestal wagens.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.195.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2000
Terrain
10320 m2
Zone habitable
415 m2
Référence
5NOF8U5RO-UO
Code Agence
8160505
EPC
160 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
2998481
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Geen overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
24 Mar 2024
€1.195.000 / Irres
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder