Home Maison 3620 Lanaken
Jan Rosierlaan 92
Carte

Jan Rosierlaan 92

3620 Lanaken
205 m² Vivre
372 m² Terrain
€159.000
Description

Idylia presenteert een unieke vastgoedinvestering aan de bekende Jan Rosierlaan in Lanaken. We hebben er al eerder succesvol gebouwd met Residentie Tulleners en nu bieden wij direct naast dit project twee karakteristieke woningen uit de begin 20e eeuw aan. Samen staan de halfopen bebouwingen op ruim 7a43ca grond, wat mogelijkheden biedt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Bij een keuze voor renovatie staat er een grondige opknapbeurt te wachten, maar daarna zijn er twee monumentale panden toegevoegd aan je portfolio. Deze panden kunnen vervolgens sterk renderen op de huur- of verkoopmarkt. Kies je voor nieuwbouw, dan kan er met de totale oppervlakte van de grond een appartementsgebouw gerealiseerd worden.

Hierbij is er zelfs de mogelijkheid om de gevel van Residentie Tulleners door te trekken in dit nieuwe project. Bovendien kan er een ondergrondse parking aangelegd worden via de inrit van de bestaande residentie.

De locatie is uitstekend: in het centrum van Lanaken, nabij winkels, overheidsdiensten, apotheken, een postkantoor en een kinderboerderij. Daarnaast zijn Maastricht, de heuvels van Haspengouw en het Nationaal Park Hoge Kempen vlot bereikbaar. Dit maakt het een interessante investering voor allerlei doelgroepen.

Heb je interesse in deze vastgoedkans? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

* * *

Jan Rosierlaan 92 - 3620 Lanaken - De Jan Rosierlaan in Lanaken is bekend terrein voor Idylia – we bouwden er eerder al Residentie Tulleners. Nu ligt er vlak naast een andere opportuniteit op je te wachten: twee authentieke woningen in halfopen bebouwing, daterend van de periode tussen 1900 en 1918. Elk huis brengt ruim 3a70ca aan grond met zich mee.
Het mooie aan dit project is dat je zelf de keuze maakt tussen renoveren of nieuwbouw. Besluit je de woningen op te knappen, dan heb je een ideale investeringskans in handen. De werken zullen grondig moeten zijn, maar dan staan er wel twee monumentale panden in je portfolio die een sterke huur- of verkoopprijs zullen binnenbrengen. Kies je ervoor om de vergunning tot afbraak en nieuwbouw aan te vragen, dan heb je een totale projectgrond van 7a43ca tot je beschikking om een appartementsgebouw neer te zetten, met alle voordelen van dien.
Goed om te weten: er is een mogelijkheid om de gevel van Residentie Tulleners door te trekken in dit project! Die is immers is helemaal bouwklaar. Voorzie je voor dit project graag een ondergrondse parking? Ook dat kan perfect via de inrit van de bestaande residentie.
Aan de locatie zal het alleszins niet liggen: de panden bevinden zich in hartje Lanaken, met winkels, gemeentediensten, apotheken, een postkantoor en een kinderboerderij op wandel- en fietsafstand. Ook pak je gemakkelijk de auto, fiets of bus richting het bruisende Maastricht, de glooiende heuvels van Haspengouw of de bossen en heide van Nationaal Park Hoge Kempen. Een perfecte uitvalsbasis voor jong en oud!  
Interesse in deze buitenkans? Laat het ons snel weten en we helpen je verder met alle nodige informatie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 159.000
Revenu cadastral
€ 409
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Terrain
372 m2
Zone habitable
205 m2
Référence
MW8H5SZMHIVP
Code Agence
5918212
EPC
367 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20230620-0002922807-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€159.000 / Immo Idylia
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder