Home à Vendre Maison 3621 Lanaken
Patersstraat 35
Carte

Patersstraat 35

3621 Lanaken
à Vendre
735 m² Vivre
11774 m² Terrain
7 Chambres
€1.890.000
Simuler un prêt
Description

Dit indrukwekkende herenhuis uit 1850, gelegen in het charmante stadscentrum van Oud-Rekem, zal u betoveren met zijn monumentale gevel en prachtige originele voordeur. Het huis is volledig gerenoveerd volgens de huidige standaarden en biedt een prachtige gezinswoning compleet met een weelderige trappenhal, originele kerkvloeren, vol parket, een moderne open keuken, eet- en leefruimte met gashaard, allemaal met uitzicht op de zonnige tuin en ruim terras. Ook bevindt zich op het gelijkvloers een groot bureau dat momenteel als tv-kamer fungeert.

Het huis heeft verschillende slaapkamers elk met grote ramen, met uitzicht op het dorp aan de voorkant en de tuin aan de achterkant. Er zijn afzonderlijke badkamers op beide verdiepingen.

Extra voorzieningen zijn onder andere een ruime bijkeuken/berging aan de achterzijde, een royale wijnkelder en aparte wasruimte. Er is ook een volledig uitgeruste ruimte die perfect kan worden aangepast tot een hobbykamer of zelfs een aparte studio. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, onthult een prachtig houten dakgebinte en kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een ruime slaapkamer of hobbyruimte.

De garage heeft ruimte voor twee auto's en heeft een toegankelijke zolderopslag. De oprit wordt afgesloten met een poort voor privacy.

Op het ruime terras kunt u van de zon genieten met volledige privacy. De tuin is een groen paradijs, toegankelijk via een afgesloten poort en een idyllische brug naar uw eigen privéparktuin. Majestueuze bomen, een prachtige vijver en zelfs een ruime poolhouse creëren een prachtige natuurervaring.

Ons najaarsmagazine 2023 is nu beschikbaar. We sturen u graag een exemplaar per post of u kunt het online bekijken.

* * *

Patersstraat 35 - 3621 Lanaken - Gelegen in het pittoreske stadcentrum van Oud-Rekem kan u dit fenomenaal herenhuis terugvinden van 1850. Met zijn monumentale gevel en prachtige authentieke voordeur springt de woning onmiddellijk in het oog. De woning werd grondig aangepakt naar hedendaagse waarden en normen en bestaat vandaag uit een schitterende gezinswoning met prachtige trappenhal, authentieke kerkvloeren, volle parket, open moderne leefkeuken, eetplaats en leefruimte met gashaard. Dit alles uitgevend op de zuidgerichte tuin en groot terras. Ook op het gelijkvloers vinden we een groot bureel die op heden dienstdoet als tv-ruimte.
De woning beschikt over verschillende slaapkamers allen voorzien van grote raampartijen met voorin zicht op het dorp en achterin op de tuin. Op beide verdiepingen bevinden zich een centrale aparte badkamer.
Naast o.a. een ruime achterliggende bijkeuken/berging, de ruime wijnkelder en aparte wasplaats heeft de woning ook een volledig ingerichte ruimte die perfect dienst kan doen als hobbykamer of zelfs kan ingericht worden tot aparte studio. De zolderruimte is toegankelijk via een vaste trap en vallen onmiddellijk het prachtige houten dakgebinte op, ook deze kan vlot ingericht worden tot grote slaapkamer of hobbyruimte.
De garage geeft plaats aan twee wagens en beschikt over een toegankelijke zolderberging. De oprit zelf is dan weer geprivatiseerd door een poort.
Op het ruime terras is het genieten van de zon met volledige privacy. De tuin is een ware oase van groen en geeft via een afgesloten poortje toegang via het idyllische brugje tot uw eigen private parktuin. Schitterende bomen, een prachtige vijver en zelfs een ruime poolhouse waar het heerlijk genieten is van de natuur.
Ons voorjaarsmagazine 2024 is er. Wij bezorgen u graag een exemplaar per post. Of bekijk het magazine online.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.890.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1850
Terrain
11774 m2
Zone habitable
735 m2
Référence
FI-MRORU9X2Z
Code Agence
monumentaal-herenhuis
EPC
228 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
ja
Dénominations
Woon­gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Oct 2023
€1.890.000 / Found & Baker
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder