Carte

Vijversdreef 3

3621 Lanaken
à Vendre
823 m² Vivre
6802 m² Terrain
6 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Vijversdreef 3 - 3621 Lanaken - Residentieel gelegen landhuis op 6800m2
Prachtig wonen op een van de mooiste locaties in Rekem. Aan de rand van “Nationaal Park Hoge Kempen” staat deze stijlvolle villa met zelfstandig gastenverblijf, verwarmd overdekt zwembad en diverse kantoorruimtes. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Het uitzicht naar de rondom gelegen tuin met vijver, tennisbaan en diverse bijgebouwen is van ongekende klasse.
Dit landhuis is gesitueerd op een perceel van +- 6800 m2, aangelegd als een parkachtige tuin waar optimale privacy gewaarborgd is. Het gastenverblijf heeft een eigen entree, woon-/eetkamer, keuken, badkamer en twee ruime slaapkamers. Voor zakelijke doeleinden is het kantoorgedeelte op de begane grond en eerste verdieping zeer geschikt. Voor uzelf en het gezin is de stijlvolle, ruim opgezette villa met vier slaapkamers en twee badkamers een zeer aangename plek om te resideren. Maar liefst 36 zonnepanelen zijn aangesloten op een 40 kW batterij waardoor u de verworven energie volledig zelf kunt gebruiken. Dit systeem garandeert ten alle tijden elektriciteit. In het hoofdgebouw zijn slaapkamers, kantoorruimte en veranda voorzien van airconditioning.


Indeling gelijkvloers:
Via de overdekte entree komt u in de ontvangsthal met de trap naar de eerste verdieping welke tevens in verbinding staat met het gastentoilet en de kantoren.
Aan twee zijden kunt u vanuit de hal de L-vormige woon-/eetkamer bereiken van waaruit u de voor- en achtertuin kunt bewonderen. In de hoek van de woonkamer is een deur naar de gedeeltelijk overkapte patio met open haard, die in verbinding staat met de garage en de dubbele carport.
Bij het eetgedeelte is de toegang tot de compleet uitgevoerde keuken, van waaruit de veranda te bereiken is. De bijkeuken biedt veel praktische bergruimte.
Het kantoorgedeelte is inpandig te bereiken. Er zijn drie ruimtes: ontvangstruimte, een kantoorruimte met toilet en het directiekantoor. De eerste verdieping kan ook voor zakelijke doeleinden gebruikt worden.

Eerste etage:
Via de stijlvolle trap komt u op de overloop, waaraan vier slaapkamers grenzen. Aan de linkerzijde is de master bedroom met dressing en badkamer.
De overige kamers hebben net als de master bedroom veel lichtinval door de grote ramen. De vaste kasten in de slaapkamers bieden veel praktische bergruimte. Een tweede badkamer is voorzien van douche, toilet, bidet en dubbele wastafel.

Tweede etage:
Op de overloop is een vaste trap naar de zolder, die bestaat uit meerdere aaneengesloten ruimtes. Deze ruimtes zijn zeker geschikt als slaapkamer of speelzolder.

Kelder:
Onder de villa zijn drie kelderruimtes en meerdere kruipruimtes gesitueerd. Een van de kelderruimtes is ingericht als wijnkelder. De kelder is water- en vochtdicht en voorzien van afvoer.

Indeling gastenverblijf:
Het gastenverblijf heeft een eigen inkom. Vanuit de ontvangsthal zijn de woonkamer, een slaapkamer en de badkamer te bereiken. De badkamer is ingedeeld met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.
De woon-/eetkamer heeft prachtig lichtinval en openslaande tuindeuren naar de tuin. De keuken is zeer compleet uitgevoerd waardoor het uw gasten aan niets ontbreekt. Op de eerste verdieping is een zeer ruime slaapkamer met een opklaptrap naar de bovengelegen zolder. In het kantoor is een trap naar de begane grond.Boven het gastenverblijf en een deel van het kantoorgedeelte zijn drie zolderruimtes. In de hal van het gastenverblijf is een trap naar het souterrain, verdeeld in drie kelderruimtes en een kruipkelder.

Tuin:
De prachtig aangelegde tuin geeft u de beleving van een privépark. Het overdekte zwembad wordt verwarmd via een warmtepomp. De tennisbaan nodigt uit om een balletje te slaan, waarna u op het grote terras bij de villa kunt genieten van een hapje en een drankje.

EPC: 243kWh/m2j

Buitengewone kenmerken:
- Residentiële ligging
- Ruim perceel met aparte bouwgrond
- Autonome voorziening elektricitieit
- Airco
- Woon/werk combinatie mogelijk Documenten Energieprestatiecertificaat

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1972
Terrain
6802 m2
Zone habitable
823 m2
Référence
0XU57SQOGE7X
Code Agence
10/1514
EPC
243 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20220712-0002634538-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
-
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woonpark
Zone inondable
Geen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder