Home Maison 8920 Langemark
Wilgenlaan 5
Carte

Wilgenlaan 5

8920 Langemark
122 m² Vivre
3 Chambres
€208.000
Description

Deze charmante woning, die wat opfriswerk nodig heeft, is te koop in een rustige woonwijk van Langemark. Gelegen op een toplocatie, is het slechts een kort stukje lopen via een steegje tot aan de markt van Langemark. Bovendien bevinden zich diverse voorzieningen zoals de bakker, slager en supermarkten Aldi en Proxy Delhaize in de nabije omgeving.

Op de begane grond van de woning vindt u een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer van 30m², een keuken van 8m² voorzien van spoelbak, gasfornuis en dampkap, een garage van 20m² en een gezellige veranda. De eerste verdieping beschikt over een nachthal met apart toilet, drie slaapkamers van respectievelijk 17m², 11m² en 9m² en een badkamer met lavabo en bad. Tevens heeft de woning een zonnige, zuidgerichte tuin met terras.

Enkele pluspunten van deze woning zijn de centrale ligging in Langemark, de stevige constructie met betonnen tussenvloeren en de mogelijkheid om door renovatiewerken de energieprestatie van de woning te verbeteren, zoals aangegeven in ons renovatierapport. Bovendien is de woning uitgerust met centrale verwarming op aardgas.

Houd er rekening mee dat dit pand onderhevig is aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij er binnen 5 jaar na aankoop wordt gesloopt. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Wilgenlaan 5 - 8920 Langemark - Op te frissen, toffe woning te koop in een rustige woonwijk in Langemark. Via een steegje kom je rechtstreeks op de markt van Langemark. De woning is dicht gelegen bij bakker, slager, Aldi, Proxy Delhaize, kortom een toplocatie!

INDELING:
Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet - Woonkamer (30m²) - Keuken (8m²) voorzien van spoelbak, gasfornuis en dampkap - Garage (20m²) - Leuke veranda.

Verdiep +1: Nachthal met apart toilet - 3 slaapkamers (17m² + 11m² + 9m²) - Badkamer voorzien van lavabo en bad.

Buiten: Zonnige tuin met terras.

TROEVEN
- Toplocatie in het centrum van Langemark!
- Kloeke woning met betonnen tussenvloeren.
- Met wat liefde en aandacht kunnen makkelijk sprongen gemaakt worden in het EPC. Check ons renovatierapport!
- Zuidgerichte tuin
- CV op aardgas!



Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 208.000
Revenu cadastral
€ 441
Général
Type
Maison
Zone habitable
122 m2
Référence
RCGKUZ4KAV2I
Code Agence
186771
EPC
6790 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€208.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder