Carte

Beukenstraat 9

3650 Lanklaar
à Vendre
62 m² Vivre
986 m² Terrain
1 Chambres
Description

Dit charmante chalet, gelegen in het prachtige en bosrijke Nationaal Park Hoge Kempen, biedt rust en natuurlijk schoon. Het ligt op steenworp afstand van Elaisa Wellness, Terhills Cablepark, Aquapark, een restaurant en beach bar, evenals verschillende wandel- en ruiterroutes. Hoewel het midden in de natuur ligt, is de Boslaan, een verbindingsweg van Genk naar Dilsen, niet ver weg.

Let op: er kan geen hypotheek verkregen worden voor dit pand, noch kan hier een officieel adres geregistreerd worden. Bovendien is er geen bouwvergunning aanwezig.

De chalet moet nog afgewerkt en ingericht worden. Het beschikt over een leefruimte met keukenhoek, een badkamer die nog niet geïnstalleerd is en één slaapkamer. Er zijn mogelijkheden om meer slaapkamers te creëren.

Met een oppervlakte van ongeveer 67 m², is de chalet voorzien van elektriciteit en verwarming door middel van een houtkachel. Er zijn nog werkzaamheden nodig, waaronder isolatie en afwerking van de muren en de installatie van meer dubbelglas ramen. Het pand staat op een perceel van 986 m², gedeeltelijk omheind en met twee bijgebouwen - een garage en een berging.

Houd er rekening mee dat er geen waterleiding of riolering is, maar er is wel een septic tank en gierput.

De exacte locatie is Beukenstraat 9, bereikbaar via een afslag van de Boslaan naar de Beukenstraat. Het is het laatste huis aan de rechterkant.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de verstrekte gegevens en afmetingen.

* * *

Beukenstraat 9 - 3650 Lanklaar - Gelegen in Natuurgebied ! GEEN HYPOTHEEK MOGELIJK. GEEN DOMICILIE MOGELIJK.
Chalet gelegen in een prachtige en bosrijke omgeving, Nationaal Park Hoge Kempen! Op een paar 100 m van Elaisa Wellness, Terhills Cablepark en Aquapark, Restaurant en Beach Bar, .. wandel- en ruiterroutes, enz.
Rustgevend, midden in de natuur en toch op korte afstand van de Boslaan (doorgaande weg van Genk naar Dilsen).
De chalet moet nog afgewerkt en verder ingericht worden.
Indeling : leefruimte met keukenhoek, badkamer, 1 slaapkamer. Bij de foto’s staan plans van de woning zoals die bedoeld was om af te werken. Voor de badkamer zijn douchebak en toilet terplaatse aanwezig (niet geïnstalleerd).
Hier kan GEEN domicilie (vast officieel adres) verkregen worden, er kan geen hypotheek verkregen worden op het huis (wel op een andere eigendom van de koper of een andere vorm van financiering). Er is GEEN bouwvergunning aanwezig. Er is in 1971 een PV, proces verbaal opgemaakt voor het oprichten van een weekend huis : uitvoeren van vergunningsplichtige ... werken zonder vergunning.
De chalet meet ca 6,70 m x 10,00 m = 67,00 m²
Elektriciteit : de woning is aangesloten op het netwerk. Er is geen aansluiting op het waterleidingnet, geen aansluiting op de riolering. Wel septische put en zinkput. Verwarming met houtkachel WEBRA. De muren moeten nog geïsoleerd en bijgewerkt worden. Er is al 1 raam met dubbel glas. Moet gezien worden!
Het terrein meet 986 m². Er zijn 2 bijgebouwen : garage en berging. Het perceel is gedeeltelijk omheind.
ROUTE : vanaf de Boslaan afslag naar de Beukenstraat. Vóór Beukenstraat 13 (omheinde eigendom) het bospad rechtsaf nemen. Links meevolgen. Je komt enkele woningen tegen. Het laatste huis op de rechterkant is Beukenstraat 9.

VOLLEDIG GELIJKVLOERS (nok / plafondhoogte: 3,38m)
- Leefruimte: (6,20 m x 6,30 m / 8,06 = 42,78 m²) - deels tegelvloer – woonruimte met keukenhoek – hier staat de houtkachel WEBRA – koelkast, oven, tafeltje – tafel - zetels
- Badkamer: (2,40 m x 1,93 m = 4,62 m²) – niet ingericht noch afgewerkt - er is wel aanwezig terplaatse : 1 douche en 1 toilet - venster
- Slaapkamer: (3,60 m x 3,70 m = 12,83 m²)
Mogelijkheid om meer slaapkamers in te richten.

TERRAS aan de woonkamer
GARAGE en parking op eigen terrein
BERGING

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 60.000
Revenu cadastral
€ 225
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1971
Terrain
986 m2
Zone habitable
62 m2
Référence
X3O4HKRS2AU6
Code Agence
8129
EPC Certificat
NVT
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Natuurgebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
09 Dec 2023
€60.000 / Lumaro
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder