Home à Vendre Maison 8930 Lauwe
Rekkemstraat 53
Carte

Rekkemstraat 53

8930 Lauwe
à Vendre
125 m² Vivre
110 m² Terrain
Description

Ontdek deze instapklare, gemoderniseerde woning met drie slaapkamers en een sfeervolle stadstuin, gelegen in het charmante Lauwe. De open woonkamer, met een aparte eet- en zithoek en een gezellige gashaard, creëert een ruimtelijk gevoel. De keuken is voorzien van alle basiscomfort en heeft voldoende kastruimte. De badkamer op de begane grond beschikt over een moderne inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel, terwijl een handige wasruimte het leven gemakkelijker maakt. Vanuit de veranda stap je zo de knusse tuin in, waar je in alle privacy kunt genieten van het buitenleven. Twee comfortabele slaapkamers zijn te vinden op de eerste verdieping, terwijl de tweede verdieping de master bedroom herbergt. Deze gezellige en moderne woning is klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Plan vandaag nog een bezoek in en mis deze kans niet!

* * *

Rekkemstraat 53 - 8930 Lauwe - Instapklare, gemoderniseerde woning met 3 slaapkamers en een sfeervolle stads- tuin/ koer gelegen in Lauwe.
Stap binnen in de uitnodigende inkomhal met een apart toilet. De open indeling van de woonkamer biedt een ruimtegevoel en is voorzien van een eet- en zithoek en gezellige gashaard. De aangrenzende keuken beschikt over alle basiscomfort en voldoende kastruimte. De badkamer op de begane grond is uitgerust met een moderne inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel. Daarnaast is er een handige wasplaats. Vanuit de veranda heb je directe toegang tot de knusse tuin, waar je kunt genieten van het buitenleven in alle privacy.
Op de eerste verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers.
De tweede verdieping herbergt de master bedroom.
Kenmerken;
Deze gezellige en moderne woning is klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezoek in!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 195.000
Revenu cadastral
€ 319
Général
Type
Maison
Terrain
110 m2
Zone habitable
125 m2
Référence
ZS3AB8GXLAU8
EPC
346 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240328-0003193230-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€195.000 / ERA Domus
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder