Home à Vendre Maison 9280 Lebbeke
Oud-Strijdersstraat 2
Carte

Oud-Strijdersstraat 2

9280 Lebbeke
à Vendre
104 m² Vivre
125 m² Terrain
2 Chambres
Description

Dit hoogwaardige dakappartement in Lebbeke is een perfecte investeringsmogelijkheid. Het ligt op loopafstand van het dorpscentrum en biedt een luxe woonervaring. Gelegen op de derde verdieping van een gebouw met lift, is het zeer goed onderhouden en biedt het ultieme comfort.

Bij binnenkomst valt de ruime, lichte leefruimte met open keuken al snel op. De keuken is volledig uitgerust en rechtstreeks verbonden met een handige bijkeuken. Met een ruime slaapkamer compleet met ensuite badkamer en een extra kamer die als dressing of tweede slaapkamer kan dienen, heeft dit appartement alles wat u nodig heeft.

Maar het echte hoogtepunt is het zonovergoten dakterras. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het Kasteel Van Lebbeke en genieten van de buitenlucht. Daarnaast zijn bij deze woning twee afgesloten garages inbegrepen.

Bovendien willen de huidige eigenaren graag in het pand blijven wonen, waardoor het een uitstekende opbrengsteigendom is voor slimme investeerders. Neem contact op met Peggy (0478/37.00.82 of via [email protected]) voor meer informatie over dit unieke vastgoedkans.

* * *

Oud-Strijdersstraat 2 - 9280 Lebbeke - Investeringseigendom. Op wandelafstand van de dorpskern van Lebbeke hebben we dit hoogwaardig afgewerkt dakappartement te koop. Dit zeer goed onderhouden appartement bevindt zich op de 3e verdieping in een gebouw met lift. Via de hal met gastentoilet kom je in de aangename, lichtrijke leefruimte met open, ingerichte keuken en aansluitend een berging/wasplaats. Er is een ruime slaapkamer met ensuite badkamer en een dressing/tweede slaapkamer. Grote meerwaarde aan dit appartement is het zongericht dakterras met prachtig uitzicht op het Kasteel Van Lebbeke. Inclusief bij dit appartement zijn er twee afgesloten garages De huidige, eerste eigenaars wensen het appartement verder te huren van de investeerder. kortom, de ideale opbrengsteigendom voor de slimme beleggers onder jullie. Wens je hierover meer info? contacteer Peggy: 0478/37.00.82 of [email protected]

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2009
Terrain
125 m2
Zone habitable
104 m2
Référence
OODDQ6LOHC1U
EPC
122 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240327-0003192780-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€299.000 / Berno
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder