Carte

Lindelaan 5

9280 Lebbeke
à Vendre
225 m² Vivre
322 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze stevige driegevelwoning, die licht opgefrist moet worden, is strategisch gelegen nabij het centrum van Lebbeke. De woning beschikt over een inkomhal, gastentoilet en badkamer, een ruime leefruimte met bergruimtes en een vernieuwde keuken op de begane grond. De eerste verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers, een kantoorruimte en een toilet. Met een vaste trap kunt u extra kamers realiseren op de geïsoleerde zolder. De woning heeft ook een ruime inpandige garage en extra privé parkeergelegenheid op de oprit. Een groot pluspunt, naast de bewoonbare oppervlakte van 225m² en de vernieuwde keuken, is de locatie: ideaal gelegen voor toegang tot het centrum van Lebbeke, Dendermonde en Opwijk/Merchtem. Bovendien bevindt het zich dicht bij winkels, scholen, het station en openbaar vervoer. Neem een virtuele rondleiding op onze website of via deze link: my.matterport.com. Voor meer informatie en bezichtigingen, neem contact op met jens@immotijl.be of bel naar 052690691.

* * *

Lindelaan 5 - 9280 Lebbeke - Deze solide driegevelwoning bevindt zich in een licht op te frissen staat en is gelegen vlakbij het centrum van Lebbeke. Indeling: inkomhal, gastentoilet en badkamer, grote leefruimte met bergingen en de vernieuwde keuken op het gelijkvloers. Op de verdieping situeren zich 3 slaapkamers, een bureaukamer en het toilet. Mits het plaatsen van een vaste trap kan u nog extra kamers creëren op de geïsoleerde zolder . Ruime inpandige garage aanwezig. De oprit biedt bijkomende private parkeergelegenheid. Grote troef, naast de bewoonbare oppervlakte van 225m² en de vernieuwde keuken, is de locatie: een perfecte uitvalsbasis richting centrum Lebbeke, Dendermonde én Opwijk/Merchtem. Tevens kortbij winkels, scholen, station en openbaar vervoer. Benieuwd naar deze mooie woning? Dan kan u meteen binnenkijken aan de hand van het virtuele bezoek op onze website of via deze link: my.matterport.com Meer info en bezoeken: jens@immotijl.be of 052690691.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1976
Terrain
322 m2
Zone habitable
225 m2
Référence
MGJ0OICTAYTQ
Code Agence
5944464
EPC
238 kWh/m2
EPC Valeur
C
Historique des prix
16 Apr 2024
€295.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder