Home à Vendre Maison 8880 Ledegem
Rollegemstraat 6
Carte

Rollegemstraat 6

8880 Ledegem
à Vendre
212 m² Vivre
162 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze residentie is een echt staaltje van stevige bouwkunst, compleet met betonchape op elke verdieping voor extra duurzaamheid. Ze is bekroond met een EPC B-label, dankzij de recent vernieuwde voordeur en ramen uitgerust met hoogrendementsglas. De woning is bovendien voorzien van krachtige zonnepanelen van 3,6 kWh die profiteren van de zuidoostelijk gelegen tuin, wat ze bijzonder rendabel maakt.

Het huis biedt dubbele verwarmingsopties: een centrale verwarming met een recente, energie-efficiënte gasketel, die elk vertrek van een radiator voorziet, en daarnaast twee lucht-luchtwarmtepompen die zowel airconditioning als verwarming kunnen verzorgen op iedere verdieping.

Qua sanitair en elektriciteit is de woning volledig vernieuwd, inclusief een gekeurd elektriciteitsattest. U vindt er twee modern uitgevoerde badkamers, beide met prachtige douches en wastafels. De tweede badkamer beschikt bovendien over een toilet. Er is een aparte, volledig vernieuwde strijkruimte en dressing aanwezig, afgewerkt in gyproc.

Een tweede toilet bevindt zich op de begane grond, aangesloten op een regenwateraansluiting. Dit wordt gevoed door een ruime regenwaterput van 3000 liter, die tevens het tuinkraantje van water voorziet via een pomp met filtersysteem.

De geheel vernieuwde keuken is uitgerust met een Miele stoomoven en een combi oven/microgolfoven van Samsung. Aan parkeerplaats geen gebrek, dankzij de ruime garage die voorzien is van een sectionale deur die te bedienen is met een afstandsbediening of code. Er is ook een apart bijgebouw met een vernieuwd EPDM dak dat kan fungeren als tuinhuis en opbergruimte.

De kelder is volledig betegeld en gecementeerd, en uitgerust met een waterverzachter. Dit huis heeft een volledig omheinde zuidoost gerichte tuin met terras. Het biedt drie slaapkamers en de mogelijkheid om extra kamers in te richten op de geïsoleerde zolder.

Het huis heeft een EPC-label B (195 kWh/m²) en een asbestveilig bewijs. Er is ook een mogelijkheid tot aankoop met volledige overname van het meubilair indien gewenst. Een perfecte woning voor wie comfort, energiezuinigheid en moderniteit zoekt.

* * *

Rollegemstraat 6 - 8880 Ledegem - -Stevige constructie: Gebouwd met betonchappe op iedere verdieping

-EPC B label met recent vernieuwde Voordeur en alle ramen zijn vernieuwd met hoogrendementsglas+ zonnepanelen 3,6 kwh gericht naar zuidoostgerichte tuin dus hoog rendement.

-Dubbele type verwarming: Centrale verwarming met recente hogerendementsketel op gas met radiatoren in iedere kamer+ 2 lucht-luchtwarmtepompen met airco en verwarmingsfunctie op iedere verdieping

-Volledig vernieuwde sanitair en electriciteit in gans de woning met gekeurde electriciteitsattest

-2 volledig vernieuwde Badkamers met douche en wastafel in badkamer 1 en toilet boven met wastafel in badkamer 2+ Aparte strijkruimte en dressing volledig vernieuwd in gyproc

-2e toilet op regenwateraansluiting op benedenverdieping. Regenwaterput van 3000 liter aangesloten op benedentoilet en tuinkraantje met regenwaterpomp met filtersysteem.

-Volledig vernieuwde keuken met uitgeruste stoomoven van Miele en combi oven/microgolfoven van Samsung

-ruime garage met sectionale poort met afstandsbediening en code+ apart bijgebouw met vernieuwd dak in EPDM die dienst kan doen als tuinhuis en berging

-Droge kelder volledig betegeld en gecementeerd uitgerust met waterverzachter

-volledig omheinde zuidoostgerichte tuin met terras

-3 slaapkamers met mogelijkheid tot maken extra kamers op geïsoleerde zolder(54m2)

-EPC label: B (195kwh/m2) en asbestattest = asbestveilig verklaard

-Mogelijkheid tot aankoop met overname volledige inboedel indien gewenst

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 235.000
Revenu cadastral
€ 602
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1963
Terrain
162 m2
Zone habitable
212 m2
Référence
L5J15WUC6X6O
EPC
195 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240317-0003178243-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Mar 2024
€235.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder