Home à Vendre Maison 8880 Ledegem
Sint Pieterstraat 118
Carte

Sint Pieterstraat 118

8880 Ledegem
à Vendre
200 m² Vivre
838 m² Terrain
Description

Op zoek naar een landelijke woning met volop ruimte en comfort? Deze woning, gelegen op een perceel van 838m², biedt een zee aan mogelijkheden. De woning is voorzien van twee garages en 13 zonnepanelen, inclusief zonneboiler, wat zorgt voor een duurzame energievoorziening. Recentelijk zijn de ramen en deuren aan de buitenkant opnieuw geverfd, wat bijdraagt aan de frisse uitstraling van het huis.

Bij binnenkomst valt direct de ruime inkomhal op, compleet met gastentoilet en vestiaire. De open keuken en bijkeuken grenzen aan de ruime woonkamer, wat zorgt voor een open en luchtige sfeer. Dankzij de vele ramen met dubbele beglazing is de woning zeer licht en heeft u vanuit de woonkamer direct toegang tot de tuin via een schuifraam. De centrale verwarming op gas is recentelijk vernieuwd en er is ook een houtkachel aanwezig.

De badkamer is uitgerust met een Whirlpool bad, lavabo en douche. Boven vindt u drie slaapkamers, een toilet en ingebouwde kasten in de gang. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe Velux ramen, met in de hoofdslaapkamer een automatisch rolluik.

De grote, Zuid-West gerichte tuin is een oase van rust, omringd door landbouwvelden in plaats van dichte buren. De tuin is volledig omheind en voorzien van elektriciteit. De recente ACD serre is perfect voor het kweken van uw eigen groenten, en de aanwezige steenput kan de hele woning van water voorzien. Daarnaast is er een regenwaterput met pomp en kraan aanwezig voor het bewateren van de tuin.

Deze woning heeft een gunstig EPC C 228, ligt dichtbij de autostrade en de elektriciteit is conform. Bovendien is de woning voorzien van de Era Comfort Garantie. De vraagprijs voor deze prachtige woning ligt tussen de 375.000 en 400.000 euro.

* * *

Sint Pieterstraat 118 - 8880 Ledegem - Landelijke woning te koop op 838m²
Het domein beschikt over 2 garages, 13 zonnepanelen & zonneboiler. Ramen en deuren buiten pas opnieuw geverfd geweest in 2023.
Via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiare komt u in de ruime living met open keuken en bijkeuken. Woning geeft een zeer open gevoel met schuifraam die u direct in de tuin brengt. De vele vensters met dubbele beglazing zorgen voor een zeer lichtrijke woning. De leidingen van de centrale verwarming op gas werden recentelijk volledig vernieuwd. Er is ook een houtkachel aanwezig. In de ruime ruimte naast de keuken hebt u plaats om alle toestellen & voorraden te plaatsen.
De badkamer bestaat uit een Whirpool bad, lavabo en douche. Boven zijn 3 slaapkamers, toilet ingemaakte kasten in de gang & een zolder. In de slaapkamers zitten nieuwe velux ramen met in de master bedroom een automatisch rolluik. De grote Zuid-West gerichte tuin is voorzien van electriciteit. Deze volledig omheinde tuin is een baken van rust want er zijn geen dichte buren, enkel landbouwvelden. De recente serre van ACD zorgt ervoor dat u perfect uw eigen groenten kan kweken. De steenput kan de hele woning voorzien van water.(aansluiting stadswater aanwezig, kan makkelijk overschakelen. in de regenwaterput zit een pomp met kraan om de te tuin water te geven
+ Gunstig epc C 228
+ Dichtbij autostrade
+ Electriciteit conform
+ Era Comfort Garantie
vanaf 375.000 - vraagprijs 400.000 euro

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 375.000
Revenu cadastral
€ 505
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1988
Terrain
838 m2
Zone habitable
200 m2
Référence
W8OC4JCZATK7
EPC
228 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230417-0002867273-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
08 Apr 2024
€375.000 / ERA @t Home
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder