Home Maison 8880 Ledegem
Rollegem-Kapelsestraat 87
Carte

Rollegem-Kapelsestraat 87

8880 Ledegem
153 m² Vivre
720 m² Terrain
€299.000
Description

Op zoek naar een karaktervolle nieuwe thuis vlakbij het bruisende stadscentrum en vlot bereikbare invalswegen? Ontdek dan deze sfeervolle woning met een omvangrijk perceel van 720m². Bij binnenkomst word je onthaald door de royale hal die als poort dient tot de rest van dit gezellige thuis.

In de open woonruimte geniet je van natuurlijk licht in overvloed in zowel de woonkamer als de eetkamer, waarbij de naadloos aansluitende keuken voor een gevoel van ruimte zorgt. Voorzien van een inductiekookplaat, oven, microgolfoven, koelkast en vaatwasser, biedt deze keuken alle comfort die je nodig hebt.

De ruime badkamer bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en is uitgerust met een bad, inloopdouche, dubbele wastafels en toilet. Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers, waarvan er twee ruim zijn en één kan worden omgetoverd tot een babykamer, dressing of bureau. Elk vertrek is uitgerust met centrale verwarming en elektrische rolluiken, voor optimaal comfort in alle seizoenen.

De voormalige garage, die momenteel dienstdoet als kapsalon, kan gemakkelijk worden teruggevormd naar een garage. Extra opslagruimte nodig? De ruime kelder komt hier zeker van pas!

Geniet van de prachtige grote tuin van meer dan 500m², die via het schuifraam in de eetkamer of via de zijkant van de woning kan worden betreden.

Een woning met centrale verwarming, een gunstige EPC en een uitgestrekte tuin, dat is wat je hier kunt verwachten. Wil je graag meer weten over deze parel? Bezoek dan onze website www.immolietaer.be voor alle details en specificaties. Kan je niet langer wachten om deze te ontdekken? Neem dan contact op met Kimberly op 0470574605 voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

* * *

Rollegem-Kapelsestraat 87 - 8880 Ledegem - Deze charmante woning is opzoek naar een nieuwe eigenaar. Deze woning ligt op een perceel van 720m² vlakbij belangrijke invalswegen en het centrum.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime hal die toegang geef tot de rest van de woning. De mooie openwoning biedt een lichtrijke woonkamer, ruime eetkamer en open keuken.

De keuken is volledig geïnstalleerd met inductiekookplaat, oven, microgolfoven, koelkast en vaatwasmachine.

Ook de ruime badkamer bevindt zich op de beneden verdieping. Deze is volledige uitgerust met bad, inloopdouche, dubbele wasbakken en toilet.

Op de boven verdieping hebben 3 slaapkamers. 2 ruime slaapkamers en 1 kamer die kan gebruikt worden als babykamer, dressing of bureau.

Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming en elektrische rolluiken.

De garage is momenteel omgevormd tot kapsalon maar kan perfect worden omgezet tot garage.

Er is ook nog een ruime kelder aanwezig, ideaal voor stockage.

De grote tuin van meer dan 500m² kan je betreden via het schuifraam vanuit de eetkamer of via de zijkant van de woning.

Pluspunten: Centrale verwarming Gunstige EPC Grote tuin
Wenst u graag meer informatie over deze woning? U kunt alle gegevens en specificaties vinden op onze website www.immolietaer.be.
Heeft u interesse in meer informatie of een bezoek aan deze woning? Aarzel niet om contact op te nemen met Kimberly via 0470574605.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1952
Terrain
720 m2
Zone habitable
153 m2
Référence
BOGHXQJW8--4
Code Agence
3705737
EPC
295 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230303-0002825672-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet ingegeven
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet ingegeven
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Niet ingegeven
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€299.000 / Immo Lietaer
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder