Carte

3061 Leefdaal
à Vendre
120 m² Vivre
518 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een fantastisch gelegen driegevelwoning in het hartje van Leefdaal? Dan is dit de ideale woning voor jou! Alle voorzieningen zoals winkels, bakkerijen en scholen zijn op loopafstand. Daarnaast kan je ook genieten van de rustgevende natuur rondom.

De ruime entreehal, voorzien van een apart toilet en vestiaire, leidt je naar een brede woonkamer die uitloopt op een gezellige pergola. Aan de andere kant vind je de keuken, die ook direct toegang geeft tot de pergola en de prachtige tuin compleet met terras en tuinhuis.

Stijg via de trap in de inkomhal naar boven om de drie grote kamers te ontdekken, evenals een volledig ingerichte badkamer met toilet, bad en douche. Bovendien biedt een toegangsluik tot een ruime zolder de mogelijkheid voor extra kamers.

Vanuit de inkomhal heb je ook toegang tot de kelders en garage, met aan de achterkant een trap die leidt naar de tuin. Hoewel de woning een grondige renovatie vereist, zal het EPC aanzienlijk verbeteren door isolatie van het dak en nieuwe ramen.

Dit is zeker een woning die je moet bekijken! Voor bezichtigingen neem contact op met Daphne via 0486 43 49 08 bij Sherwin Immo+.

* * *

Fantastisch goed gelegen driegevelwoning in het centrum van Leefdaal. Alle faciliteiten zoals winkel, bakker en school zijn op wandelafstand maar ook genieten van de natuur kan je hier! De inkomhal met aparte wc en vestiaire geeft toegang tot een ruime living uitgevend op een pergola en aan de andere kant de keuken met eveneens de directe toegang tot de pergola en de mooie tuin met terras en tuinhuis. Via de trap in de inkomhal bereik je boven 3 mooie ruime kamers, een ingerichte badkamer met wc, bad en douche. Via een luik is er toegang tot een grote zolder die ook nog mogelijkheid geeft om kamers bij te maken. Vanuit de inkomhal kan je ook naar de kelders en garage van welke er achteraan een trap vertrekt die uitgeeft in de tuin. De woning vraagt uiteraard wel een goede renovatie maar met de isolatie van het dak en nieuwe ramen verbeter je het EPC aanzienlijk. Zeker een aanrader! Bezoeken? Contacteer 0486 43 49 08 Daphne van Sherwin Immo + !

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 450.000
Revenu cadastral
€ 1.162
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1962
Terrain
518 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
O675X5O4PVRR
Code Agence
5883791
EPC
417 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
3183031-RES-1EPC klasse: EEPC co2 uitstoot: 9999Dubbele beglazing: JaRamen: HoutElektriciteitskeuring: Ja
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nee
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
25 Mar 2024
€450.000 / Sherwin Immo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder