Home Maison 3061 Leefdaal
Dorpstraat 277
Carte

Dorpstraat 277

3061 Leefdaal
219 m² Vivre
1.200 m² Terrain
€445.000
Description

Gelegen tussen Leuven en Brussel, in het rustige dorpje Leefdaal, staat een charmante alleenstaande woning te koop. Leefdaal, bekend om zijn groene landschap en weidse velden, biedt de perfecte omgeving voor een vredig thuis. De woning, die wat opfrissing nodig heeft, ligt op loopafstand van lokale voorzieningen zoals de slager, bakker, supermarkten zoals Aldi, Delhaize en Carrefour Express, diverse horecagelegenheden, scholen en een sporthal. Bovendien is het slechts enkele minuten verwijderd van de E40/E314 snelweg.

De woning is toegankelijk via een lange oprijlaan en beschikt over een ruime inkomhal, een lichte eet- en woonkamer, een veranda, een gastentoilet en een keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad, toilet en wastafel. Er is ook een zolder aanwezig.

De woning is volledig onderkelderd, met verschillende kamers en een ruime garage. Naast een royale voortuin, beschikt het pand ook over een gezellige achtertuin met terras waar u kunt genieten van het prachtige landelijke uitzicht.

* * *

Dorpstraat 277 - 3061 Leefdaal - Tussen Leuven en Brussel treffen we het rustig gelegen dorpje Leefdaal. Bekend om haar groene landschap en weidse velden staat dit dorp garant voor een rustig thuiskomen.
Deze op te frissen woning bevindt zich op wandelafstand van de lokale slager en bakker, winkels zoals Aldi, Delhaize, Carrefour Express, verschillende horecagelegenheden, scholen, sporthal etc. en op slechts enkele minuten verwijderd van het op- en afrittencomplex van de E40/E314. 
Via de poort en lange oprijlaan komt u terecht bij deze charmante alleenstaande woning. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal, een lichtrijke eet- en leefruimte, veranda, gastentoilet, en keuken. 
Op de 1ste verdieping schuilen er 3 ruime slaapkamers en een badkamer met bad, toilet en lavabo. 
Er is tevens een zolder. 
De woning is helemaal onderkelderd en bestaat uit verschillende ruimtes en een ruime garage. 
Naast de riante voortuin is er tevens een gezellige achtertuin met buitenterras aanwezig. Hier kan men rustig genieten van het mooie, landelijke uitzicht. 

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 445.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1977
Terrain
1.200 m2
Zone habitable
219 m2
Référence
XOJXICPVMI1M
EPC
520 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€445.000 / Immo de Dijle
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder