Home à Vendre Maison 8600 Leke
Tramstationsstraat 21
Carte

Tramstationsstraat 21

8600 Leke
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Maak kennis met een prachtige nieuwbouwwoning gelegen in het schilderachtige dorpje Leke, vlakbij het bruisende centrum van Diksmuide. Deze charmante woning is vlot bereikbaar, zowel met de auto als het openbare vervoer, dankzij een nabijgelegen bushalte op slechts 230 meter afstand. Bovendien ligt de E40 op slechts 5km afstand, wat zorgt voor een moeiteloze connectie met grotere steden.

Met Diksmuide vlakbij, bevind je je op slechts een kwartier rijden van allerlei winkels, kwalitatieve scholen en gezellige horecazaken. Ook de kust is op amper 15 minuten te bereiken. Deze woning biedt de ideale balans tussen landelijk wonen en stedelijke voordelen, met tal van wandel- en fietsroutes doorheen de ongerepte natuur en adembenemende polderlandschappen.

Deze verrassend ruime woning straalt stijl en tijdloosheid uit met oog voor comfort. Op het gelijkvloers vind je een lichtrijke woon- en eetkamer, een open keuken, een berging, een slaapkamer en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers, waarvan één met dressing, alsook een extra badkamer. Daarnaast zorgt de combinatie van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen voor een beheersbare energierekening.

Bij deze woning krijg je de kans om je toekomstige thuis zelf te personaliseren door de afwerking van de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren te kiezen. Contacteer ons voor meer informatie en ontdek alle mogelijkheden van deze unieke woning!

* * *

Tramstationsstraat 21 - 8600 Leke - Ontdek deze charmante nieuwbouwwoning nabij het centrum van het pittoreske Leke, op slechts een kwartiertje rijden van Diksmuide waar je tal van winkels, scholen en horecazaken vindt. Een bushalte bevindt zich op slechts 230 meter afstand, waardoor je gemakkelijk verbinding kunt maken met de omgeving. De woning bouwen we in een landelijke omgeving, met tal van wandel- en fietsroutes langs de ongerepte natuur en met adembenemende uitzichten over het polderlandschap. Perfect voor liefhebbers van rust en natuur. Bovendien biedt de nabijheid van de E40, op slechts 5 km afstand, een moeiteloze toegang tot belangrijke steden en bevind je je op slechts een kwartiertje rijden van de kust.

Deze verrassend ruime woning in een stijlvolle en tijdloze architectuur beschikt over: een inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, een open keuken, een berging, een gelijkvloerse slaapkamer en badkamer. De verdieping herbergt 3 slaapkamers, waarvan één met dressing en een badkamer. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft.

Personaliseer jouw nieuwe thuis door zelf de afwerkingsmaterialen te kiezen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kun je precies wonen zoals jij dat wilt. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op en ontdek alle details!

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Référence
53G0WSJMVFTN
Code Agence
charmante-vrijstaande-woning
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder