Home à Vendre Maison 3970 Leopoldsburg
Hechtelsesteenweg 2
Carte

Hechtelsesteenweg 2

3970 Leopoldsburg
à Vendre
266 m² Vivre
1945 m² Terrain
4 Chambres
Description

* * *

Hechtelsesteenweg 2 - 3970 Leopoldsburg - GROOT HERENHUIS MET 4 SLAAPKMERS OP BIJNA 20 ARE

Leopoldsburg is een stad met een rijke geschiedenis en heeft een sterke verbondenheid met het militaire verleden. Het is gelegen in de bosrijke regio van de Limburgse Kempen, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van wandelen en fietsen. De nabijgelegen natuurreservaten en bossen bieden diverse mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

Deze oude ambtswoning van het Militair Hospitaal is een bijzonder stukje erfgoed uit 1895 dat ooit een centrale rol speelde binnen de militaire gemeenschap. Je kan rekenen op zeer hoge plafonds en zeer ruime kamers zoals typerend voor een herenhuis. De omliggende tuin van bijna 20 are doet de woning schitteren in zijn bestaan.

De ligging van deze woning is niet alleen historisch waardevol, maar ook strategisch gunstig. Dicht bij voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, biedt het gemak en comfort voor het moderne leven, terwijl het nog steeds de grandeur van het verleden behoudt.

Grijp deze zeldzame kans om eigenaar te worden van een stukje geschiedenis. De ambtswoning van het Militair Hospitaal wacht op een nieuwe eigenaar die de erfenis van dit unieke pand wil koesteren.De woning beschikt ook over een buitenberging, garage en een Carport.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden om deze bijzondere woning de jouwe te maken.

089/20.89.89.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 230.000
Général
Type
Maison
Terrain
1945 m2
Zone habitable
266 m2
Référence
S499-U329TOW
EPC
735 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
militair domein
Zone inondable
p: a -g :a
Historique des prix
27 Feb 2024
€230.000 / Immo Wereld
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder