Home Maison 3000 Leuven
Parkstraat 147
Carte

Parkstraat 147

3000 Leuven
210 m² Vivre
4 Chambres
€795.000
Description

Ontdek deze ruime en charmante woning met een unieke, groene tuin aan de Parkstraat in Leuven. Deze straat is ideaal gelegen in de buurt van de Parkpoort, Abdij van Park, Sportoase en het stadscentrum. Je vindt eindeloos veel faciliteiten op wandel- en fietsafstand.

Hoewel deze woning vanaf de voorkant op een traditionele rijwoning lijkt, zal je aangenaam verrast worden door de twee woonhuizen brede achtertuin die midden in de stad ligt. Een ware oase van rust en groen!

Binnenin de woning wordt je verwelkomd door een trendy inrichting, een gevoel van ruimte en een zorgvuldige selectie van materialen. Bovendien is het een energiezuinige woning dankzij de zonnepanelen op het nieuwe dak (3,8KW), extra isolatie, en een regenwaterput van 8000L die gebruikt wordt voor toilet en wasmachine. Er is verwarming op gas, maar ook airco en een warmtepomp zijn aanwezig.

De woning heeft drie slaapkamers en een extra ruimte die perfect is voor een hobby of als kantoor. De ruime badkamer is uitgerust met een douche, bad en dubbele lavabo. Nog meer sfeer wordt gecreëerd door de open haard (Flam). Als je even wilt ontspannen, kan dat perfect in de sauna. De woning is grotendeels onderkelderd en heeft een technieken/opslagruimte.

Tenslotte willen we het bijgebouw van 60m² onder de aandacht brengen, dat momenteel dienst doet als atelier. Dit is de perfecte woning als je op zoek bent naar een ruime, groene en energiezuinige woning in het hart van Leuven.

* * *

Parkstraat 147 - 3000 Leuven - Ruime woning met unieke groene tuin gelegen in dé Parkstraat te Leuven. De Parkstraat gesitueerd aan de Parkpoort en in de nabijheid van Abdij van Park, Sportoase, het stadscenturm, Oude en Grote Markt ... Kortom, tal van faciliteiten op wandel en fietsafstand. Niet alleen de ligging is een enorme troef ook de woning zelf laat niets aan de verbeelding over. De woning lijkt aan de voorzijde een rijwoning met een klassieke gevelbreedte maar niets is minder waar: de achterzijde van de woning bestaat uit twee woonhuizen breed waardoor men kan spreken van een uitzonderlijk ruime tuin en dit in het midden van de binnenstad, waouw!

Kenmerkend aan deze woning is de trendy inrichting, het ruimtegevoel, materiaalkeuze en de energiezuinigheid. Er werden zonnepanelen op het nieuwe dak geplaatst (3,8KW) alsook extra isolatie en een regenwaterput van 8000L dient voor toilet en wasmachine. Naast de verwarming op gas heeft de woning airco en warmtepomp. De woning omvat 3 slaapkamers + 1 hobby/ bureauruimte. De badkamer is ruim en heeft een douche, bad en dubbele lavabo. Naar gezelligheid toe mogen we de open haard (Flam) niet vergeten. Indien u toch net dat tikkeltje meer wenst dan kan u genieten van een ontspanningsmoment in de sauna. Het grootste gedeelte van de woning is onderkelderd en voorzien van een technieken/ opslagruimte. Als laatste wensen we het bijgebouw (60m²) in de kijker te zetten wat op heden dienst doet als atelier.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 795.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
210 m2
Référence
XYAK-WGD8RHQ
Code Agence
793-5928387
Historique des prix
24 Mar 2024
€795.000 / C21 Connect
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder