Home à Vendre Maison 3000 Leuven
Jozef Pierrestraat 91
Carte

Jozef Pierrestraat 91

3000 Leuven
à Vendre
145 m² Vivre
254 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ga voor de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid met deze moderne halfopen bebouwing in het hart van Kessel-Lo. Deze woning is gelegen in een rustige en gezellige buurt, dicht bij alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, en biedt ook toegang tot groene zones en parken.

Met een royaal perceel van 254 m² heb je voldoende ruimte om te genieten in de buitenlucht en je eigen stempel te drukken op de ruime tuin. Hier kan je ontspannen in een luxe jacuzzi, een genot waarvan je nooit genoeg krijgt. Het is de ideale plek voor quality time met je dierbaren of om tot rust te komen na een drukke dag.

Deze woning is zo ontworpen dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van duurzame energie, onder andere door middel van zonnepanelen. Dit helpt niet alleen je ecologische voetafdruk te verminderen, maar ook de energiekosten laag te houden. Daarnaast is de woning voorzien van aircosystemen en een condenserende gasketel, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar.

Wat betreft de inrichting, de woning heeft een stijlvolle en moderne keuken en badkamer, beiden voorzien van de nieuwste apparatuur. De keuken heeft zowel toegang tot de tuin als tot de leefruimte, ideaal voor gezellige etentjes.

Hoewel de woning momenteel over 2 slaapkamers beschikt, is er door de vaste trap naar de zolder de mogelijkheid om makkelijk een derde slaapkamer te creëren. De zolder is al voorzien van dakisolatie en een veluxraam, klaar om naar jouw eigen smaak verder afgewerkt te worden. Dit maakt deze woning perfect geschikt voor groeiende gezinnen.

Parkeren zal nooit een probleem zijn met een inpandige garage en een extra buitenstaanplaats.

Dus als je op zoek bent naar een huis dat stijl, comfort, duurzaamheid en een perfecte locatie biedt, is deze moderne halfopen bebouwing in Kessel-Lo jouw ideale keuze. Wacht niet langer en maak gauw een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Jozef Pierrestraat 91 - 3000 Leuven - Moderne halfopen bebouwing, perfect gelegen in het hart van Kessel-Lo. Deze woning biedt niet alleen een comfortabele levensstijl, maar ook een scala aan moderne voorzieningen die jouw leven aangenamer maken.
Genesteld in een rustige en gezellige buurt, dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en groene zones en parken.

Met een royaal perceel van 254 m² heb je voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht en om je eigen stempel te drukken op deze aangename tuin. Geniet van ultieme ontspanning in deze tuin met de aanwezige jacuzzi, een luxe die je niet wilt missen. Het is de perfecte plek om te genieten van quality time met familie en vrienden, of gewoon even helemaal tot rust te komen.

Duurzaamheid staat voorop mede door de aanwezigheid van zonnepanelen, waardoor je niet alleen je ecologische voetafdruk verkleint, maar ook bespaart op je energierekening. Voorts is de woning voorzien van aircosystemen en een condenserende gasketel, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen.

De woning is voorzien van een eigentijdse keuken en badkamer die smaakvol ingericht zijn, inclusief moderne apparatuur. De keuken is zowel verbonden met de tuin en de leefruimte wat praktische mogelijkheden biedt.

Momenteel beschikt de woning over twee slaapkamers, maar dankzij de vaste trap naar de zolderruimte kan er eenvoudig een derde slaapkamer gecreëerd worden. Hierdoor groeit deze woning mee met jouw behoeften wat perfect is voor de gezinnen in uitbreiding. Deze zolderruimte is reeds voorzien van dakisolatie en twee veluxramen om natuurlijk licht binnen te krijgen. De verdere afwerking dient nog te gebeuren maar je kan deze volledig naar jouw smaak verder inrichten.

Aan parking geen gebrek met een staanplaats buiten.

Deze woning biedt alles wat je zoekt: comfort, stijl, duurzaamheid en de perfecte locatie. Aarzel niet en maak snel een afspraak!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 549.000
Revenu cadastral
€ 820
Général
Type
Maison
Terrain
254 m2
Zone habitable
145 m2
Référence
TRACR5A6IZC-
Code Agence
5743311
EPC
272 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240319-000311954-RES-25
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€549.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder