Home à Vendre Maison 8810 Lichtervelde
Ketelbuiserstraat 126
Carte

Ketelbuiserstraat 126

8810 Lichtervelde
à Vendre
300 m² Vivre
1056 m² Terrain
Description

Ontdek deze ruime, vrijstaande gezinswoning in Lichtervelde. Hoewel de woning enige renovatie nodig heeft, biedt het een rustige ligging nabij het centrum. Met maar liefst zeven slaapkamers en verschillende garages en opslagruimtes, is deze woning perfect voor wie op zoek is naar veel ruimte.

De indeling van de woning is als volgt: op de begane grond vind je een inkomhal, een lichte woonkamer met uitzicht op de tuin, een keuken met eetplaats, een kelder, een badkamer met toilet, douche en wastafel, een veranda en een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, vier slaapkamers en een zolder die via een vouwtrap te bereiken is.

Daarnaast is er een bijwoning, een voormalige toonzaal die nu is ingericht als extra woongedeelte. Deze heeft mogelijk directe toegang tot de woning op de begane grond en de eerste verdieping. De bijwoning bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer, berging en twee slaapkamers op de verdieping.

Buiten geniet je van een zonnige tuin en terras met diverse perken, een afdak en een tuinhuis. Daarnaast zijn er drie garages/bergingen aanwezig.

Deze woning heeft een totale oppervlakte van 1.056 m² en biedt tal van voordelen zoals de rustige ligging en de ruime garages. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezoek.

* * *

Ketelbuiserstraat 126 - 8810 Lichtervelde - Zeer ruime alleenstaande gezinswoning met liefst 7 slaapkamers op een totale oppervlakte van 1.056 m²

Op te frissen/te renoveren woning nabij het centrum van Lichtervelde, maar zeer rustig gelegen. De vele slaapkamers idem garages/opbergplaatsen zijn maar enkele pluspunten van deze woning.

Wie op zoek is naar ruimte, is hier alvast aan het goede adres!

INDELING:
* Woning:
GELIJKVOERS: Inkomhal, lichtrijke woonkamer met zicht op tuin, keuken met eetplaats, kelder, badkamer (toilet, douche & lavabo), veranda, berging/wasplaats.
1E VERDIEP: Nachthall, 4 slaapkamers, zolder te bereiken via vouwtrap.
* Bijwoning: Voormalige toonzaal die is ingericht als extra woongedeelte. Mogelijks directe toegang met de woning op het gelijkvloers en 1ste verdiep. Living, keuken, badkamer, berging en 2 slaapkamers op het verdiep.
* 3 Garages/berging:
4. Zonnige tuin en terras met diverse perken, afdak, tuinhuis enz.

PLUSPUNTEN:
+ Zéér ruime woning
+ Rustig gelegen
+ 3 garages (26 m² + 50 m² + 62 m²)
+ Totale oppervlakte 1.056 m²
+ ...
Bel vandaag nog voor meer informatie of een bezoek.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 360.000
Revenu cadastral
€ 671
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1962
Terrain
1056 m2
Zone habitable
300 m2
Référence
ZZNXP2BDX-QG
EPC
257 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240225-0003154983-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied;Woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€360.000 / ERA Vastgoed Centrum
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder