Home Maison 8810 Lichtervelde
Roeselarebaan 32
Carte

Roeselarebaan 32

8810 Lichtervelde
170 m² Vivre
3 Chambres
€375.000
Description

Kom op zaterdag 20 april 2024 tussen 10 uur en 12 uur een kijkje nemen naar ons charmante huis in Lichtervelde dat te koop staat via de Pre-sale methode. Maak je afspraak en doe een vast en onvoorwaardelijk bod. De aangegeven prijs is slechts een richtprijs. Voor meer uitleg over deze verkoopmethode kan je terecht op de website van Dewaele of bij de dossierverantwoordelijke, Stijn Soenen (stijn.soenen@dewaele.com / +32 477 692 694).

Dit charmante huis in Lichtervelde, dat nog verder kan worden afgewerkt, ligt op een perceel van 585 vierkante meter en geniet een gunstige ligging met een vlotte verbinding naar Roeselare, Torhout en Brugge. Het pand biedt ruimte voor jouw persoonlijke finishing touch, met dank aan een reeds gestarte kwalitatieve renovatie.

De woning heeft een extra aanbouw van ongeveer 35 vierkante meter die mogelijkheden te over biedt. Of je nu droomt van een atelier, kantoor of net dat beetje extra woonruimte – met aan- en afvoer water en drijfkracht is alles mogelijk.

Verder geniet je van een gezellige tuin met naastgelegen beek en een prachtig uitzicht over de velden.

Indeling: gelijkvloers met inkom/traphal, keuken, woonkamer, technische ruimte, toilet, en atelier. Op de verdieping vind je een slaapkamer, badkamer en wasruimte. Daarnaast is er nog een zolderverdieping om te gebruiken als extra slaapkamers of dressing.

Het huis is reeds voorzien van heel wat nieuwigheden zoals triple glasramen, geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, buitengevelisolatie, screens, regenwaterput van 15000L, vernieuwd dak en funderingen.

Zie je het al zitten om dit huis volledig naar jouw hand te zetten? Contacteer Stijn Soenen voor meer informatie of een bezichtiging op zaterdag 20 april tussen 10u -12u via stijn.soenen@dewaele.com of bel naar +32 477 692 694.

* * *

Roeselarebaan 32 - 8810 Lichtervelde - Deze eigendom wordt aangeboden via Pre-sale. Op zaterdag 20 april 2024 tussen 10u00 en 12u00 kan je dit huis te koop in Lichtervelde op afspraak bezichtigen en een vast en onvoorwaardelijk bod uitbrengen. De vermelde prijs is een richtprijs. Meer info omtrent deze koopmethode verneem je via https://www.dewaele.com/nl/advies/pre-sale-voordelen-voor-de-koper of bij de dossierverantwoordelijke, Stijn Soenen - 0477 69 26 94 - stijn.soenen@dewaele.com.

Dit charmant, verder af te werken, huis te koop in Lichtervelde staat op een perceel van 585 m².
Het is strategisch gelegen met een vlotte verbinding naar Roeselare, Torhout en Brugge en wacht op uw finishing touch. De aanzet tot een zeer kwalitatieve renovatie is reeds gegeven en dit huis biedt dan ook de perfecte basis om het naar eigen smaak en behoeften verder af te werken.
De aanbouw (ca. 35 m²) achteraan zorgt voor talloze mogelijkheden. Of je nu droomt van een ateliertje, een leuke werkplek of een veelzijdig kantoor, deze ruimte kan naar eigen wens worden ingevuld. Bovendien is er drijfkracht en aan en afvoer water aanwezig.
De woning beschikt over een aangename tuin met naastliggende beek en biedt een prachtig uitzicht over de velden. U geniet er de ganse dag van de zon.

Indeling van het huis te koop:

gelijkvloers: inkom/traphal - keuken - woonkamer - technische ruimte - apart toilet - atelier
verdieping: slaapkamer - badkamer - apart toilet - wasberging
zolderverdieping: 2 slaapkamers of slaapkamer en dressing

Bijzonderheden:

*Uitrusting: volledig gestript en oa. reeds voorzien van
- nieuw ramen met triple glas
- gietvloer op het gelijkvloers
- geothermische warmtepomp => verwarmen en passief koelen + warm water
- vloerverwarming op alle verdiepingen
- ventilatiesysteem D
- buitengevelisolatie naar de isolatienormen van 2050
- ramen zuid en west kant voorzien van screens
- regenwaterput van 15000L met aftakpunten binnen en buiten
- boorput
- hellend en plat dak volledig vernieuwd en geïsoleerd met cellulosevlokken.
- aanbouw volledig nieuwbouw
- nieuwe en geïsoleerde vloerplaten
- fundering beschermd met nieuw geplaatste keerwanden + nieuwe buitengevel rust op nieuwe funderingen.
- badkamer
....
*Keuringen: alle nutsvoorzieningen zijn nieuw en gekeurd: gescheiden riolering en blanco elektrische keuring en asbestvrij

Ben jij klaar om deze woning verder te transformeren tot jouw droomhuis? Neem contact op met Stijn Soenen via stijn.soenen@dewaele.com of bel naar +32 477 692 694 voor meer informatie of een bezichtiging op zaterdag 20 april tussen 10u-12u.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 375.000
Revenu cadastral
€ 389
Général
Type
Maison
Zone habitable
170 m2
Référence
9142B7Z95VX3
Code Agence
181954
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
in aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€375.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder