Carte

Damwegel 5-22

8810 Lichtervelde
à Vendre
386 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen in het rustige woonerf Heivelde in Lichtervelde, vindt u deze mooie gezinswoning. De woning, gebouwd in 2016, is gevestigd op een prachtig perceel en is ideaal voor een groeiend gezin.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door de hal met een gastentoilet. Aan de rechterkant bevindt er zich een uitnodigende woonkamer, met voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. Grote ramen rondom zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De open keuken, volledig uitgerust met dampkap, kookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast en ingebouwde kasten, grenst aan een praktische berging. Vanuit de leefruimte heeft u directe toegang tot de zonnige tuin.

Via een houten trap bereikt u de eerste verdieping waar drie ruime slaapkamers zijn, evenals een comfortabele badkamer met ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet. De eerste verdieping biedt ook toegang tot de zolder. Ter aanvulling heeft de woning een zonovergoten tuin met terras en een eigen parkeerplaats.

Met een energieverbruik van slechts 139kWh/m² per jaar is dit huis uiterst energiezuinig.

Dit prachtige, recent gebouwde huis met drie slaapkamers is perfect gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving, dichtbij winkels, scholen, het treinstation en diverse belangrijke verbindingswegen.

Momenteel is de woning verhuurd, waardoor deze ook een uitstekende investeringsmogelijkheid biedt met een aantrekkelijk rendement. Deze woning is zeker een bezoekje waard!

* * *

Damwegel 5-22 - 8810 Lichtervelde - Op een rustige ligging te Lichtervelde, in het woonerf Heivelde, resideert deze gezinswoning. Het betreft een eigendom opgetrokken in 2016, ingeplant op een mooi perceel.

We treden de woning binnen via de inkom met gastentoilet. Aan de rechterkant bevindt zich een ruime woonkamer bestaande uit een zit- en eethoek+ grote raampartijen. Een open, volledig ingerichte keuken (dampkap, kookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast+ ingebouwde kasten) met aangrenzende praktische berging. De leefruimte biedt rechtstreeks toegang tot de zonnige tuin.

Via de houten trap bereiken we de eerste verdieping. Deze omvat drie ruime slaapkamers én een ingerichte badkamer, voorzien van alle comfort (ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet). De eerste verdieping verleent tevens toegang tot de zolder.
Tot slot beschikt deze eigendom over een zongerichte tuin met terras en een private autostaanplaats.

Energiezuinig: 139kWh/m²jaar.

Kortom een prachtige, recente nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in rustige en kindvriendelijke omgeving, vlakbij winkels, school, station en verschillende verbindingswegen.

Momenteel is de woning verhuurd. Deze eigendom is dus ook ideaal als investering, mooi rendement!!!
Zeker een bezoekje waard!!!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.500
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2016
Terrain
386 m2
Référence
OITH0KCAJF7W
Code Agence
5076
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
22 Mar 2024
€299.500 / Immo-Gryson
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder