Carte

Dennenlaan 32

1770 Liedekerke
à Vendre
183 m² Vivre
600 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze solide gezinswoning met vier gevels, gelegen aan de rustige Dennenlaan 32 in Liedekerke. Deze woning, aangeboden door Vastgoedkantoor Immo-Team, bevindt zich in een vredige residentiële buurt.

Betreed de woning via de inkomhal en laat je verrassen door de ruime, lichtrijke leefruimte met uitzicht op de straat en zijtuin. De afgesloten keuken kijkt uit op de tuin en het terras en kan vanuit de inkomhal of rechtstreeks vanuit de leefruimte worden bereikt.

Voorbij de proviandberging, die aansluit op de keuken, vind je het nachtgedeelte. Dit omvat drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad. Via een uittrekbare trap in de nachthal bereik je de zolder met betonvloer.

De volledig onderkelderde woning is toegankelijk via een betonnen trap in de proviandberging en biedt plaats voor twee wagens. Daarnaast beschikt de kelder over een aparte voorraadruimte en verschillende opbergplaatsen.

De volledig omheinde tuin komt met een handige tuinberging. Er is daarnaast ook mogelijkheid om meerdere wagens te parkeren op eigen terrein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Immo-Team via info@immoteam.be of bel naar 0478/059 069.

* * *

Dennenlaan 32 - 1770 Liedekerke - +++ Dennenlaan 32, LIEDEKERKE +++

Gelegen in een rustige residentiële woonwijk,  biedt Vastgoedkantoor Immo-Team u deze solide 4-gevelwoning aan.
Via de inkomhal komt u binnen in de ruime lichtrijke leefruimte met zicht naar straatzijde, zijtuin en terras. Aanpalend is er de afgesloten geïnstalleerde keuken waar toegang is tot de tuin en het terras. Zowel vanuit de inkomhal, als vanuit de keuken, kan u zich naar het nachtgedeelte begeven. Daar heeft u eerst nog een proviandberging, grenzend aan de keuken. Dit omvat 3 slaapkamers,  een afzonderlijke toilet en een badkamer met ligbad. De zolder is bereikbaar via een uittrekbare trap in de nachthal en is uitgevoerd met betonvloeren.
Via de proviandberging kan u langs een betonnen trap naar de kelder van de woning. De woning is volledig onderkelderd, biedt plaats voor 2 wagens, heeft een aparte voorraadkelder en diverse opbergplaatsen. De tuin is volledig omheind en beschikt over een tuinberging. Zijdelings kunnen verschillende wagens parkeren op eigen terrein.

Alle info op kantoor. Aarzel niet ons te contacteren via info@immoteam.be of 0478/059 069

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 440.000
Revenu cadastral
€ 1.250
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1975
Terrain
600 m2
Zone habitable
183 m2
Référence
E-I75Y63C02D
Code Agence
5909132
EPC
681 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
2856856EPC klasse: FDubbele beglazing: JaType verwarming: Stookolie cv
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€440.000 / Immo Team
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder