Home à Vendre Maison 1770 Liedekerke
Stationsstraat 82
Carte

Stationsstraat 82

1770 Liedekerke
à Vendre
183 m² Vivre
345 m² Terrain
2 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ben je op zoek naar een eigendom die je kan inrichten als zorgwoning? Kijk dan zeker naar deze ruime woning in Liedekerke. Momenteel doet het pand dienst als horecazaak, maar het is eenvoudig om te vormen naar een comfortabele woonst.

Het gelijkvloers van 90 vierkante meter beschikt over een keukenruimte, sanitair blok (mogelijk om te vormen naar grote badkamer), opslagruimte en een gelagzaal. Deze laatste is perfect als leefruimte met afgescheiden slaapkamer, eventueel met dressing. Een paar kleine aanpassingen zijn voldoende om dit niveau om te toveren tot privé woongedeelte.

De bovenverdieping van 70 vierkante meter is reeds in gebruik als aparte woonunit, toegankelijk vanaf de achterzijde van het pand. Je treedt binnen in een inkomhal (momenteel gebruikt als opslag), gescheiden toilet, trap naar verdieping, ruime leefruimte met keukenblok, een royale slaapkamer en badkamer met wastafel en douche. Dankzij verschillende dakvensters is er veel natuurlijk licht.

Aan de voorkant van het gebouw is er een groot zonneterras dat, indien gewenst, volledig afsluitbaar is van de straat. Daarnaast beschikt de eigendom over vijf parkeerplaatsen.

Deze woning is ideaal gelegen in het centrum van Liedekerke, op loopafstand van winkels, banken, het dorpsplein, gemeentehuis en horecazaken. Met de nabijheid van een treinstation en de E40 snelweg (Brussel-Oostende) is de bereikbaarheid optimaal. Bovendien ligt er een parkeerplaats voor de deur!

Of je nu op zoek bent naar een woning voor een gecombineerde woon-werk situatie of samenwonen met zorg, deze charmante eigendom is zeker de moeite waard om te bekijken! Voor meer informatie of een bezoek, bel naar 053/60.65.60.

* * *

Stationsstraat 82 - 1770 Liedekerke - LIEDEKERKE - Deze eigendom, huidige horecazaak, leunt zich perfect tot een praktische zorgwoning.

Het gelijkvloers van 90m² omvat momenteel een keukenruimte, een sanitair blok (mogelijks grote badkamer), een berging en een grote gelagzaal die perfect kan worden ingedeeld naar een leefruimte met aparte slaapkamer (eventueel met dressing). Deze gelijkvloerse verdieping is met weinig kosten aan te passen naar een privé woongedeelte. 

De bovenste verdieping van 70m² is momenteel reeds een bestaande woonentiteit met een aparte ingang aan de achterkant van het gebouw. Hier betreedt men een inkomhal (momenteel bergruimte/stockage) met apart toilet, trap naar verdiep, grote leefruimte met keukenblok (uit te breiden), ruime slaapkamer en badkamer met wastafel en douche. Deze verdieping geniet veel lichtinval door de verschillende dakvensters.

Vooraan het gebouw bevindt zich een zeer ruim zonneterras hetwelk indien nodig volledig privatief kan worden afgesloten van de straat. Verder biedt deze eigendom nog 5 autostaanplaatsen.

Grote troef is de locatie pal in het centrum en op wandelafstand van winkels, banken, dorpsplein, gemeentehuis en horeca. De nabijheid van station (verbinding Brussel - Gent) en E40 (Brussel - Oostende) zijn zeker niet te verwaarlozen!
Dit pand is uitermate geschikt om opnieuw dienst te doen als zelfstandige uitbating allerlei. Parking voor de deur!

Bent u op zoek naar een praktische eigendom waar samenwonen of woon-werk situatie mogelijk zijn, kom dan zeker deze charmante eigendom ontdekken! Meer info en bezoek 053/60.65.60

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.100
Général
Type
Maison
Terrain
345 m2
Zone habitable
183 m2
Référence
2O3YBIW27Z4G
Code Agence
5921830
EPC Certificat
20210223-0002377452-KNR-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder