Home à Vendre Maison 1770 Liedekerke
Stationsstraat 240
Carte

Stationsstraat 240

1770 Liedekerke
à Vendre
197 m² Vivre
270 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze gerenoveerde halfopen bebouwing, deels een volledige nieuwbouw van 2021, bevindt zich in het centrum van Liedekerke. Op loopafstand van het vernieuwde treinstation is dit de ideale woning voor wie een zelfstandig beroep uitoefent en nood heeft aan een praktijkruimte.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, apart toilet, praktijk- of bureauruimte, ruime woonkamer met eetplaats en een volledig geïnstalleerde open keuken. Via een schuifraam krijg je toegang tot het terras. Verder vind je er nog een tweede badkamer met wastafel en toilet en een technische berging die ook toegang biedt tot het terras.

De eerste verdieping huisvest een nachthal, drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en een derde toilet. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping met een volledig vernieuwd dak. Deze ruimte kan, mits afwerking, dienen als vierde slaapkamer of hobbyruimte.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Laurens Appelmans. Let op, de vermelde prijs is slechts een richtprijs.

* * *

Stationsstraat 240 - 1770 Liedekerke - Voor meer info of een bezoek bel Laurens Appelmans 0472/12.50.10 // e-mail: laurens.appelmans@cornelis-partners.be

Deze prijs is een richtprijs.

In het centrum van Liedekerke, op wandelafstand van het vernieuwde treinstation bevindt zich deze deze gerenoveerde (deels volledige nieuwbouw) half open bebouwing. Deze woonst is ideaal voor een zelfstandig beroep met de nood aan een praktijkruimte dewelke zich bevind in het volledig nieuwe gedeelte van 2021.

Op de gelijkvloers bevindt zich een inkomhal, apart toilet, praktijk- / bureauruimte, ruime living met eetplaats en volledig geïnstalleerde open keuken met toegang tot het terras via een schuifraam. Verder nog een tweede badkamer met wastafel en toilet en een technische berging met eveneens toegang tot het terras.

Op de eerste verdieping: nachthal die uitgeeft op 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer (inloopdouche, ligbad, twee lavabo's en een 3e toilet). Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping waarvan het dak volledig vernieuwd is en mits afwerking kan dienen als 4e slaapkamer of hobbyruimte.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 365.000
Revenu cadastral
€ 822
Général
Type
Maison
Terrain
270 m2
Zone habitable
197 m2
Référence
UH1HGTQI8UBL
EPC
300 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
12 Apr 2024
€365.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder