Carte

Eikenlaan 16

1770 Liedekerke
à Vendre
240 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige bel-etage woning, ideaal gelegen in een rustige en residentiële buurt van Liedekerke. De woning is centraal gelegen op een perceel van 2a40 en telt 3 ruime slaapkamers. Je bevindt je vlakbij het centrum, op wandelafstand van Liedekerkebos en dichtbij verschillende faciliteiten zoals openbaar vervoer, scholen, sportcentra en winkels.

Bij binnenkomst treft u een ruime inkomhal met een apart toilet, een ingebouwde dressingkast, een grote garage en een handige berging/wasruimte voorzien van een douche. Op de eerste verdieping geniet je van een lichte en gezellige woonkamer met aparte zit- en eetplaats. Daarnaast vind je er een volledig uitgeruste keuken met een kookplaat, dampkap, koelkast en vaatwasser. Deze verdieping heeft ook een eerste badkamer met een douche, wastafel en toilet. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot een zonnig terras van 11m².

De tweede verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers variërend van 12m² tot 16m² en een tweede, complete badkamer met dubbele wastafel, bad en toilet. Buiten kunt u genieten in de prachtig aangelegde tuin en het overdekte zonneterras, gericht op het zuidoosten. Dankzij de haag die voor privacy zorgt, kun je hier echt tot rust komen.

Bovendien heeft de woning een mooie oprit met aan de voorzijde een parkeerplaats. Deze bel-etage woning is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse Overheid voor residentiële gebouwen. Meer informatie hierover vind je op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap. De huidige EPC-waarde bedraagt 545 kWh/m² per jaar.

* * *

Eikenlaan 16 - 1770 Liedekerke - Rustig en residentieel gelegen bel-etage op 2a40 met 3 slaapkamers.
Gelegen nabij centrum Liedekerke op wandelafstand van Liedekerkebos, openbaar vervoer, scholen, sportcentra en handelzaken.

Deze eigendom biedt u op het gelijkvloers een ruime inkomhal met apart toilet, een ingewerkte dressingkast, een grote garage en een berging/wasruimte met praktische douche.
De eerste verdieping bestaat uit een gezellige woonkamer (zit-en eetplaats) met veel lichtinval, een geïnstalleerde keuken (kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser) en een eerste badkamer (douche, wastafel en toilet). Via de keuken is er rechtreeks toegang naar een zonneterras (11m²).
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (12m²-14m²-16m²) en een tweede badkamer (dubbele wastafel, bad en toilet).
De prachtig aangelegde tuin en overdekt zonneterras (Zuid-oost oriëntatie) met haag geeft een volledige privacy.
De woning is voorzien van een leuke oprit met een autostaanplaats voor de deur.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
EPC: 545 kWh/m² jaar

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Terrain
240 m2
Référence
MFAOMB77FPI2
Historique des prix
12 Apr 2024
€359.000 / Livingstone
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder