Home Maison 9950 Lievegem
Weststraat 111
Carte

Weststraat 111

9950 Lievegem
150 m² Vivre
917 m² Terrain
€299.000
Description

Op zoek naar een woning met renovatiemogelijkheden in een rustige en serene omgeving? Deze te renoveren woning in Lievegem kan absoluut aan je verlanglijstje toegevoegd worden. Gelegen in een groene, vreedzame buurt is dit de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuurschoonheid die Lievegem te bieden heeft.

De woning biedt talrijke mogelijkheden voor renovatie, waardoor je elke aspect van het design naar je eigen hand kan zetten. Bovendien is er op het perceel genoeg ruimte om, indien gewenst, een halfopen nieuwbouwwoning met alle hedendaagse comfort te realiseren.

Kortom, deze woning in Lievegem biedt een unieke kans om jouw droomhuis te creëren, middenin een betoverende omgeving. Of je nu opteert voor een grondige renovatie of een gloednieuwe nieuwbouw, één ding staat vast: hier geniet je van rust, privacy en de prachtige natuurlijke omgeving.

Bij ERA Thuis staan we klaar om jouw woondromen te realiseren!

* * *

Weststraat 111 - 9950 Lievegem - Te renoveren woning gelegen in een omgeving die rust en sereniteit uitstraalt. Omgeven door groen en gelegen in een buurt die bekend staat om zijn vredige ambiance, is dit de perfecte plek om thuis te komen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Lievegem.

De huidige woning biedt tal van mogelijkheden voor renovatie, waarbij u uw eigen stempel kunt drukken op elk aspect van het ontwerp. Of als u de voorkeur geeft aan een geheel nieuwe start, is er voldoende ruimte op het perceel om een prachtige halfopen nieuwbouwwoning te realiseren, met alle moderne voorzieningen die u wenst.

Deze woning in Lievegem biedt een unieke kans om een droomhuis te creëren in een betoverende omgeving. Of u nu kiest voor renovatie of nieuwbouw, één ding is zeker: hier kunt u genieten van rust, privacy en de prachtige natuurlijke omgeving die Lievegem te bieden heeft.

ERA Thuis, zorgt voor je huis!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Maison
Terrain
917 m2
Zone habitable
150 m2
Référence
FA3RV4WS9MWD
EPC
825 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240320-0003183174-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€299.000 / ERA Vastgoed Thuis
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder