Carte

1428 Lillois
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Gelegen in het hart van Lillois op een perceel van ± 1 hectare 10 niet ver van de voorzieningen van het dorp en het treinstation, is deze voormalige vierkantshoeve zorgvuldig gerenoveerd tot verschillende ruimtes met meerdere mogelijkheden en potentieel voor verdere splitsing. De verschillende eenheden liggen in een gemeenschappelijke groene zone en zijn zo ontworpen dat ze bijzonder harmonieus zijn.
Tot op heden is er een kadastrale splitsing in 8 kavels voor een totale bebouwde oppervlakte van ± 1.500 m² (volgens EPC). Volgens onderzoek met de gemeente Braine l’Alleud zou een splitsing kunnen worden overwogen voor 11 wooneenheden plus een ruimte met meervoudig gebruik (co-working, kantoor, expositieruimte, opslag, enz.).
Andere: 2 lopende huurovereenkomsten voor 2 eenheden – elke eenheid heeft een eigen EPC. Volledig dossier beschikbaar op kantoor.
Lillois, gelegen op een van de Brabantse hoogvlakten, biedt enkele unieke locaties en is ideaal voor wandelliefhebbers, terwijl het geniet van een gemakkelijke toegang tot Brussel en de aangrenzende stedelijke gebieden, met name dankzij het plaatselijke treinstation.
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Référence
WES4P2TK62QN
Code Agence
5223881
EPC
137 kWh/m2
EPC Valeur
B
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder