Home Maison 2547 Lint
Papendonk 2
Carte

Papendonk 2

2547 Lint
274 m² Vivre
Prijs op aanvraag
Description

* * *

Papendonk 2 - 2547 Lint - Deze schitterende, ruime woning werd in 2013 voor de huidige eigenaars getekend en gebouwd, met een duidelijke klemtoon op gebruikte materialen en contact met de tuin. Grote raampartijen, een knappe lichtstraat en een perfecte zuidwest-oriëntatie zorgen voor een mooie lichtinval in vrijwel elke ruimte. De woning werd sindsdien altijd met veel liefde onderhouden en staat technisch volledig op punt (zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie type D, regenwaterrecuperatie, alarm… Het huis staat in een doodlopende straat van een jonge verkaveling vlakbij centrum Lint, op een mooi perceel van 517 m², vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen, natuurgebied, fiets-o-strade en verschillende verbindingswegen.
Indeling:
Gelijkvloers treffen we allereerst een mooie polyvalente ruimte (nu praktijkruimte) met een ruim afzonderlijk toilet, een grote leefruimte met open keuken (volledig uitgerust) en schitterend zicht op de tuin, een gastentoilet en een ruime garage.
De eerste verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers, een handige wasberging, de badkamer (douche, ligbad, dubbele lavabo) en een apart toilet.
Op de tweede verdieping vinden we nog twee kamers en een grote overloop met verschillende mogelijkheden (nu zithoek).
Plannen en documentatie te vinden op www.reds.be. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag ook ’s avonds of in het weekend !

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Zone habitable
274 m2
Référence
N1IN5S-LY-ZG
EPC
55 kWh/m2
EPC Valeur
A
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder