Carte

2547 Lint
124 m² Vivre
125 m² Terrain
3 Chambres
€309.000
Description

Op zoek naar een charmante, instapklare woning op een toplocatie in Lint? Bekijk dan eens deze heerlijke plek van 124 vierkante meter, met drie slaapkamers en een prachtige aangelegde tuin. De ligging is ideaal: centraal maar rustig, dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer. Bovendien zijn grote invalswegen en autostrades gemakkelijk bereikbaar, met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

De woning zelf is prachtig ingedeeld. Via de inkomhal stap je de ruime eetkamer binnen, die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste keuken. Aansluitend vind je een praktische berging waar je wasmachine en droogkast kunnen staan. Op de begane grond is ook een apart toilet. De open, lichtovergoten woonkamer aan de achterzijde van de woning biedt uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met airconditioning, evenals een zeer ruime badkamer voorzien van alle comfort. Via de nachthal kom je in de twee gastenkamers, waarvan één ook met airco. De zuidelijk georiënteerde tuin is een waar genot om in te vertoeven en is te bereiken via de woonkamer.

Enkele opmerkelijke details: de woning is altijd prima onderhouden geweest, de tuin ligt heerlijk op het zuiden en de locatie in Lint is gewoon top! Het EPC bedraagt 297 kWh/m²/jaar. Vergunningen: Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo.

* * *

Instapklare charmante woning (124m²) met drie slaapkamers en aangelegde tuin op toplocatie in Lint!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, keuken, eetkamer, woonkamer, berging, badkamer, 3 slaapkamers, kelder en tuin.
Beschrijving:  Welkom in deze prachtige woning, via de inkomhal komen we in de ruime eetkamer met volledig geïnstalleerde keuken en aansluitend de berging met aansluiting wasmachine en droogkast. Op het gelijkvloers bevindt zich een aparte toilet. Achteraan de woonst bevindt zich de open en lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin. Via de trap komen we op het eerste verdiep, waar zich de masterbedroom bevind met airco alsook de zeer ruime badkamer voorzien van alle comfort. Via de nachthal begeeft u zich naar de 2 gastenkamers waarvan 1 voorzien is van airco. De prachtige tuin is te bereiken via de woonkamer. Dankzij de ligging (Z-oriëntatie) is het er heerlijk vertoeven in de tuin.
Bijzonderheden: - Woning steeds prima onderhouden- Aangename Zuid tuin- Toplocatie in Lint
EPC: 297 kWh/m²jaar 
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 309.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
125 m2
Zone habitable
124 m2
Référence
7QDQCM63V56U
Code Agence
141274
EPC
297 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
23 Mar 2024
€309.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder