Carte

4000 Liège
à Vendre
10 Chambres
€1.699.000
Simuler un prêt
Description

Het Hôtel de Noailles, ooit een van Spa's meest prominente hotels, is nu een volledig gerenoveerde herenwoning. Na een totale afbraak werd deze villa in 1911 opnieuw opgericht door de lokale burgemeester en diende het als zijn residentie. Sinds 2018 hebben nieuwe eigenaars de renovatie uitgevoerd met respect voor de authentieke architectuurstijl van die periode.

Het bezit bestaat uit twee delen, een hoofdvilla van ongeveer 950 vierkante meter en een conciërgewoning van meer dan 100 vierkante meter, alles gelegen op een plot van ongeveer 37 are.

De villa is opgezet met een bed and breakfast-concept in gedachten. De ontvangstkamers nemen de volledige gelijkvloerse verdieping in (ongeveer 354 vierkante meter), terwijl de eerste verdieping (ongeveer 270 vierkante meter) bestaat uit 4 slaapkamers, elk met een ensuite badkamer. Een bibliotheek en een biljartzaal maken deze verdieping compleet. De tweede verdieping (ongeveer 270 vierkante meter) heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, een thuisbioscoop en een kleine keuken.

Bijzonder is het overdekte zwembad met een terras van ongeveer 100 vierkante meter. De kelder van meer dan 200 vierkante meter bevat onder andere een groot bubbelbad.

Extra eigenschappen: inclusief zolder, stookolie verwarming en warmtepomp, thermodynamische boiler en fotovoltaïsche panelen.

Gelegen in het hart van de Hoge Venen, is Spa bekend om zijn wellness faciliteiten, prachtige natuur, gastronomie en autocircuit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

* * *

Deze herenwoning, genaamd Hôtel de Noailles, was in haar beginjaren een van de meest prominente hotels van Spa. Na een volledige afbraak, werd de villa in 1911 opnieuw opgebouwd door de lokale burgemeester, die er zijn woonplaats maakte. Sinds 2018 hebben de nieuwe eigenaars zich toegelegd op de renovatie, met behoud van de authentieke architectonische lijnen uit die tijd. Het gehele eigendom bestaat uit twee delen, de hoofdvilla van ± 950 m² (volgens EPC) en de conciërgewoning van meer dan 100 m², alles op een perceel van ± 37 are.
De indeling is ontworpen met het oog op de huidige bestemming als “bed and breakfast”. De ontvangstruimtes beslaan de gehele begane grond (± 354 m²), terwijl de eerste verdieping (± 270 m²) volledig is gereserveerd voor 4 slaapkamers, elk met een aangrenzende badkamer. Een bibliotheek en een biljartzaal completeren deze verdieping. De tweede verdieping (± 270 m²) is ingericht met 5 slaapkamers en 3 badkamers, een home cinema en een kleine keuken. Opmerkelijk is het overdekt zwembad met een terras van ± 100 m². In de kelder van meer dan 200 m² bevindt zich onder andere een groot bubbelbad.
Overige: zolder – verwarming op stookolie en warmtepomp – thermodynamische boiler – fotovoltaïsche panelen.
Gelegen in het hart van de Hoge Venen is Spa beroemd voor haar wellnessfaciliteiten , haar prachtige natuur, haar gastronomie en haar autocircuit.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.699.000
Général
Type
Maison
Référence
58K54NE96Y2E
Code Agence
5590360
EPC
197 kWh/m2
EPC Valeur
B
Historique des prix
07 Dec 2023
€1.699.000 / Sotheby's Bruxelles
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder