Carte

4000 Liège
à Vendre
10 Chambres
€1.699.000
Simuler un prêt
Description

Het Hôtel de Noailles, een voormalig prominent hotel in Spa, werd volledig afgebroken en in 1911 herbouwd tot een privévilla door de lokale burgemeester. Sinds 2018 undergaat dit statige herenhuis zorgvuldige renovaties door nieuwe eigenaars, die oog hebben voor authentieke architectonische elementen uit de bouwtijd. De woning bestaat uit een hoofdvilla van ongeveer 950 m² en een conciërgewoning van meer dan 100 m², gelegen op een terrein van zo'n 37 are.

Het pand is nu bestemd als bed and breakfast, met ontvangstruimtes die de hele begane grond (ongeveer 354 m²) innemen. De eerste verdieping (ongeveer 270 m²) biedt ruimte aan vier slaapkamers met elk hun eigen badkamer, evenals een bibliotheek en biljartzaal. Op de tweede verdieping (ongeveer 270 m²) zijn er vijf slaapkamers, drie badkamers, een home cinema en een kleine keuken gevestigd. Een overdekt zwembad met een terras van ongeveer 100 m² is ook aanwezig. Er is tevens een grote jacuzzi in de kelder van meer dan 200 m².

Extra kenmerken zijn een zolder, verwarming door middel van stookolie en een warmtepomp, een thermodynamische boiler en fotovoltaïsche panelen. Gelegen in het hart van de Hoge Venen, staat Spa bekend om haar wellnessfaciliteiten, prachtige natuur, gastronomie en autocircuit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veronique Mille op +32 477 27 72 50.

* * *

Deze herenwoning, genaamd Hôtel de Noailles, was in haar beginjaren een van de meest prominente hotels van Spa. Na een volledige afbraak, werd de villa in 1911 opnieuw opgebouwd door de lokale burgemeester, die er zijn woonplaats maakte. Sinds 2018 hebben de nieuwe eigenaars zich toegelegd op de renovatie, met behoud van de authentieke architectonische lijnen uit die tijd. Het gehele eigendom bestaat uit twee delen, de hoofdvilla van ± 950 m² (volgens EPC) en de conciërgewoning van meer dan 100 m², alles op een perceel van ± 37 are.
De indeling is ontworpen met het oog op de huidige bestemming als “bed and breakfast”. De ontvangstruimtes beslaan de gehele begane grond (± 354 m²), terwijl de eerste verdieping (± 270 m²) volledig is gereserveerd voor 4 slaapkamers, elk met een aangrenzende badkamer. Een bibliotheek en een biljartzaal completeren deze verdieping. De tweede verdieping (± 270 m²) is ingericht met 5 slaapkamers en 3 badkamers, een home cinema en een kleine keuken. Opmerkelijk is het overdekt zwembad met een terras van ± 100 m². In de kelder van meer dan 200 m² bevindt zich onder andere een groot bubbelbad.
Overige: zolder – verwarming op stookolie en warmtepomp – thermodynamische boiler – fotovoltaïsche panelen.
Gelegen in het hart van de Hoge Venen is Spa beroemd voor haar wellnessfaciliteiten , haar prachtige natuur, haar gastronomie en haar autocircuit.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.699.000
Général
Type
Maison
Référence
FZSSJOMQVT0U
Code Agence
5590360
EPC
197 kWh/m2
EPC Valeur
B
Historique des prix
08 Dec 2023
€1.699.000 / Sotheby's Antwerpen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder