Home Maison 8647 Lo-Reninge
Hogebrugstraat 12
Carte

Hogebrugstraat 12

8647 Lo-Reninge
607 m² Vivre
596 m² Terrain
Prijs op aanvraag
Description

* * *

Hogebrugstraat 12 - 8647 Lo-Reninge - Ben jij op zoek naar een ruim luxueus herenhuis in het historisch centrum van Lo?Zo gevonden.
Gelegen in het centrum van Lo vindt je dit uitzonderlijk historisch herenhuis. Het betreft het ouderlijk huis van Jules Destrooper die hier begon in 1886 met de verkoop van koloniale waren. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 607 m².

We betreden het pand via de inkomhal die uitgeeft op de winkelruimte aan de straat en 2 bureauruimtes. De door Obumex luxueus ingerichte woonkamer, eetkamer en keuken kijken uit op de patiotuin. De koelcel, wasplaats, polyvalente ruimtes, technieken van het zwembad, wijnkelder en de 3 garages bevinden zich ook op dit niveau.

Op het eerste verdiep vinden we de master bedroom met 2 dressings en badkamer voorzien van een inloopdouche en een groot bad met jacuzzi. Ook zijn er 4 ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een apart toilet.
Op het uitgestrekte dakterras kan je lustig baantjes trekken in het verwarmde zwembad en het volledig uitgeruste poolhouse leent zich uitstekend voor uw feestjes.

Het zolderverdiep heeft enorm veel potentieel naar uitbreiding toe, hier kan je gemakkelijk 6 extra kamers creëren. Wat interessant kan zijn als vakantiewoning, extra hotelkamers, wellnessverzorgingsruimtes, opties troef.

Ben je op zoek naar een luxueuze woning, praktijkruimte, revalidatiecentrum, een hotel, B&B, restaurant/bistro met terras aan het zwembad en overnachtingsmogelijkheden of wil je een wellnesscentrum uitbouwen? Iets voor jou?

Wil je dit uitzonderlijke pand ontdekken neem dan contact op met ons kantoor.
Peter Teugels +32473/39 04 01
mail peter@eravandenbussche.be

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.520
Général
Type
Maison
Terrain
596 m2
Zone habitable
607 m2
Référence
LY5N49RPXB0T
EPC
293 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230416-0002866916-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder