Home à Vendre Maison 8647 Lo-Reninge
Noordschoteplein 18
Carte

Noordschoteplein 18

8647 Lo-Reninge
à Vendre
569 m² Terrain
3 Chambres
Description

Kom op zaterdag 23 maart tussen 10u en 15u een kijkje nemen in deze charmante woning, makelaars zijn niet welkom. Op het gelijkvloers van deze ruime woning treffen we de inkomhal, een gezellige woonkamer, aparte eetkamer en volledig uitgeruste keuken met berging. Naast de keuken bevindt zich een handige bijkeuken met wasplaats en toilet. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de garage en de tuin. De eerste verdieping herbergt een nachthal, drie ruime slaapkamers en een aparte badkamer. Ook is er een zolder die zich uitstrekt over de gehele woning, bereikbaar via een schuifladder vanuit de bijkeuken en nachthal. De woning is rustig gelegen met een uniek uitzicht op De Broeken en is vlot bereikbaar vanaf Ieper, Diksmuide en Veurne.

* * *

Noordschoteplein 18 - 8647 Lo-Reninge - Bezichtigen na afspraak - Géén Immo a.u.b.!!
Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, eetkamer, aparte keuken met berging, bijkeuken met wasplaats en toilet en toegang tot garage en tuin. Verdieping: nachthal, 3 ruime slaapkamers en aparte badkamer. Zolder boven de volledige woning. Toegang met schuifladder via bijkeuken en nachthal. Zeer rustige ligging met uniek uitzicht op De Broeken. Vlotte bereikbaarheid naar Ieper, Diksmuide en Veurne.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 215.000
Général
Type
Maison
Terrain
569 m2
Référence
4ZPIB3ZN9J-A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Mar 2024
€215.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder