Home Maison 9160 Lokeren
Heirbrugstraat 141
Carte

Heirbrugstraat 141

9160 Lokeren
120 m² Vivre
130 m² Terrain
3 Chambres
€219.000
Description

Kom thuis in deze prachtige, centraal gelegen woning in Lokeren, op slechts een steenworp afstand van winkels, de markt, het station en scholen. Deze woning combineert authentieke charme met modern comfort. Zodra je binnenkomt, ontdek je een praktische indeling, gecompleteerd met ruimte voor een wasmachine, diepvries en fietsen.

De woning heeft een droge kelder, een badkamer uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf, en drie ruime slaapkamers verspreid over twee verdiepingen, bereikbaar via vaste trappen. De sfeervolle woonkamer met lichtkoepel en keuken kijkt uit op de royale stadstuin, een ideale plek voor ontspanning, recreatie en perfect voor gezinnen met kinderen of tuinliefhebbers.

Met een EPC-waarde van 272 kWh/m2 en een energielabel C is deze woning bovendien energiezuinig, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid voor potentiële kopers of huurders. Kortom, deze woning is een fantastische investeringsmogelijkheid, vooral door de mogelijke huuropbrengst van 800 EUR/maand en geen bijkomende renovatieverplichtingen.

Ontdek de potentie van dit karaktervolle pand met zijn ruime, zonnige tuin en optimale ligging. Of je nu huurder of koper bent, dit is jouw kans op betaalbaar en comfortabel wonen, goed bereikbaar en dicht bij alle nodige voorzieningen.

Troeven:
- Op loopafstand van voorzieningen
- Conforme elektriciteitskeuring
- Drie ruime slaapkamers
- Zonovergoten tuin
- Uitstekende investering met mogelijke huuropbrengst
- Geen noodzakelijke renovaties.

* * *

Heirbrugstraat 141 - 9160 Lokeren - Deze centraal gelegen woning heeft enkele bijzondere kenmerken.
Je komt binnen in een zeer praktisch ingedeelde woning met authentieke elementen en ruimte voor modern comfort zoals wasmachine, diepvries en zelfs fietsen.
Vervolgens een droge kelder en 1 badkamer die voorzien is van alle standaard voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Een vaste trap brengt je naar 2 ruime slaapkamers en nog een vaste trap naar 3de slaapkamer op de zolderverdieping.
Om daarna te komen in de living met lichtkoepel en keuken die van achter het aanrecht uitkijkt op de ingesloten ruime stadstuin. Deze tuin biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, en is perfect voor gezinnen met kinderen of voor mensen die houden van tuinieren.
De EPC-waarde van 272 kWh/m2 en het energielabel C zorgen ervoor dat de woning energiezuinig is en daarmee ook aantrekkelijk voor potentiële kopers of huurders. Aangenaam wonen op een boogscheut van het station en goed bereikbaar via de fietsbrug over de Durme.

Dankzij de centrale ligging in Lokeren zijn alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, op korte afstand bereikbaar. Bovendien is de woning goed bereikbaar met de auto en zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.
Kortom, deze woning is een ideale investering voor wie op zoek is naar een opbrengsteigendom met potentieel. Met zijn karakteristieke uitstraling, ruime tuin en goede ligging is het een aantrekkelijke optie voor zowel huurders als kopers.

Troeven:
- Op wandelafstand van winkels, Markt, station, scholen
- Conforme elektriciteitskeuring
- 3 ruime slaapkamers en zonnige tuin
- Ideaal als opbrengsteigendom, mogelijke huuropbrengst 800 EUR/maand
- Geen renovatieverplichting

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 219.000
Revenu cadastral
€ 542
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Terrain
130 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
39VPTNUS-D-X
Code Agence
24/024
EPC
272 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240321-0003184525-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€219.000 / Woonhoek vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder