Home à Vendre Maison 9160 Lokeren
Nieuwe Dreef 21
Carte

Nieuwe Dreef 21

9160 Lokeren
à Vendre
106 m² Vivre
240 m² Terrain
Description

Ben je op zoek naar een starterswoning die je naar eigen smaak kunt renoveren? Dan is deze halfopen woning mogelijk wat voor jou. Het biedt een scala aan mogelijkheden om tot een aangename leefruimte te komen. Enkele voordelen van deze woning zijn de tuin op het zuiden, de ruime bebouwde oppervlakte, het onlangs gerenoveerde dak en de mogelijkheid om je auto voor de woning te parkeren.

Bij binnenkomst via de ruime hal van 17m², bereik je aan de linkerkant op de tussenverdieping een kamer van 8m². De trap naar de eerste verdieping bevindt zich ook hier, net als de toegang tot de woonkamer van 11m² met open keuken van 10m² aan de rechterkant. Via de keuken kom je in de veranda van 11m² die leidt naar een technische ruimte van 3m², een apart toilet van 1m² en een badkamer van 5m².

Op de eerste verdieping vind je een ruime en lichte zolderkamer van 21m². Het goede nieuws is dat er geen verplichting tot renovatie is bij deze woning!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze woning nog meer te bieden heeft? Twijfel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder!

* * *

Nieuwe Dreef 21 - 9160 Lokeren - Op zoek naar een op te knappen starterswoning? Dan is dit misschien wel iets voor u!

Deze halfopen bebouwing biedt tal van mogelijkheden tot het creëren van een gezellige thuis. De zuid georiënteerde tuin, ruime bebouwde oppervlakte, recent vernieuwde dak en mogelijk tot het plaatsen van de wagen voor de woning zijn hierbij de troeven.

Indeling:
- GLV: via de ruime inkomhal/voorplaats (17m²) kan aan de linkerkant op het tussenverdieping een kamer (8m²) bereikt worden. Hier bevindt zich eveneens de trap naar de eerste verdieping alsook rechts de toegang tot woonkamer (11m²) met open keuken (10m²). Via deze laatste wordt de veranda (11m²) bereikt die toegang geeft tot de technische ruimte (3m²), apart toilet (1m²) en badkamer (5m²).

- 1steV: hier bevindt zich een ruime en lichtrijke zolderkamer (21m²).

Tot slot heeft de woning geen renovatieverplichting!

Benieuwd wat deze woning te bieden heeft? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen en dan begeleiden wij u graag verder!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 175.000
Revenu cadastral
€ 114
Général
Type
Maison
Terrain
240 m2
Zone habitable
106 m2
Référence
Z16MMOT-1CTU
EPC
357 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20220609-0002619560-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€175.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder