Carte

Hoekstraat 117

9160 Lokeren
à Vendre
124 m² Vivre
4 Chambres
Description

Op zoek naar een vrijstaande, groene woning in Lokeren? Dan hebben wij de perfecte woning voor u gevonden! Deze instapklare woning, gelegen op een perceel van 380m², biedt vier slaapkamers, waaronder twee op de begane grond. Dit maakt het ook een interessante optie voor mensen die een bungalow zoeken.

De woning heeft een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet op de begane grond. De lichte woonkamer is uitgerust met een houtkachel voor extra gezelligheid tijdens koude dagen. Bovendien zijn er elektrische rolluiken aanwezig. Naast de woonkamer bevindt zich de keuken, compleet met gasfornuis, ingebouwde oven en vaatwasser. Daarnaast is er een aparte wasruimte naast de keuken.

Bij de woning hoort ook een aparte garage met sectionaaldeur, een mooie oprit met hek en een tuin met terras en overkapping. De woning heeft een gunstige EPC-score van 254, dankzij het nieuwe dak, dak- en spouwmuurisolatie, PVC-ramen met dubbele beglazing en de condensatieketel.

En als klap op de vuurpijl is de elektriciteit conform gemaakt en is er geen asbest aangetroffen. Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

* * *

Hoekstraat 117 - 9160 Lokeren - Ben je op zoek naar een alleenstaande woning omgeven door groen te Lokeren? Gevonden!
Deze instapklare woning op een perceel van 380m² telt maar liefst 4 slaapkamers waarvan 2 op de gelijkvloers wat voor mensen die op zoek zijn naar een bungalow ook mogelijkheden biedt. De badkamer met inloopdouche, wasmeubel en toilet is eveneens op de gelijkvloerse verdieping. De lichtrijke leefruimte is voorzien van een houtkachel die het extra gezellig maakt tijdens de koude dagen. Elektrische rolluiken aanwezig. Naast de woonkamer vindt men de keuken met gasvuur, ingebouwde oven en vaatwasmachine. Tenslotte is er nog een aparte wasruimte naast de keuken.
De woning beschikt over een aparte garage met sectionale poort, een mooie oprit met hek en een tuin voorzien van een terras met afdak.
Een open bebouwing met een mooie EPC score van 254 dankzij het nieuw dak, de isolatie in het dak en spouwmuren, de PVC ramen met dubbel glas en de condenserende ketel.
Als kers op de taart werd de elektriciteit conform gemaakt en treft men géén asbest. Overtuigd? Contacteer ons voor een bezoek.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 335.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
124 m2
Référence
JWR0135WLHW3
Code Agence
Hoekstraat 117
EPC
253 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230225-0002821221-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€335.000 / De Woninggalerij
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder