Home à Vendre Maison 1840 Londerzeel
Maldersesteenweg 101
Carte

Maldersesteenweg 101

1840 Londerzeel
à Vendre
216 m² Vivre
503 m² Terrain
5 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Deze halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 200 m², zal je versteld doen staan met zijn charme en uitstekende locatie op een zuidwest gericht perceel van 503 m². Grotendeels gerenoveerd, biedt dit huis veel potentieel. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang biedt tot de inpandige garage en afzonderlijk gastentoilet.

Er is een eerste, nog af te werken slaapkamer of bureauruimte van 16 m² beschikbaar op de begane grond. Verder bevindt zich hier een lichte eet- en leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken, die voldoende ruimte biedt voor ontspanning of werk. Vanuit deze ruimtes heb je ook een prachtig uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waaronder een masterbedroom met dressing. Er is ook een gerenoveerde badkamer met bad, douche en toilet. Extra opslagruimte vind je in de aparte zoldervertrekken, ideaal voor het opbergen van extra spullen en koffers.

Energiezuinigheid is een belangrijk aspect van deze woning: ze wordt verwarmd met aardgas en is uitgerust met zonnepanelen. Dit, plus een gunstige EPC-score met E-peil 'C', betekent dat er geen renovatieverplichting is.

De woning is gunstig gelegen nabij het centrum van Londerzeel, waar je alle nodige voorzieningen vindt, waaronder winkels, openbaar vervoer en onderwijs. De A12 Brussel - Antwerpen is ook gemakkelijk bereikbaar.

Voor attesten en meer informatie kun je terecht op onze website: www.vmv-vastgoed.be. Wil je een bezoek plannen of een GRATIS SCHATTING van je eigendom laten maken? Neem dan contact op met VMV-VASTGOED op het nummer 052/503.503 of via info@vmv-vastgoed.be. EPC: 242 kWh/(m²&jaar) - UC: 20240308-0002168036-RES-2.

* * *

Maldersesteenweg 101 - 1840 Londerzeel - IN OPTIE - Al onder de indruk van de charme van de buitengevel? Dat was nog maar het tipje! Deze grotendeels gerenoveerde halfopen bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 200 m² en is gelegen op een zuidwestgericht perceel van 503 m². De indeling op de gelijkvloers is als volgt: inkomhal met toegang tot de inpandige garage, afzonderlijk gastentoilet, 1ste af te werken slaapkamer/bureauruimte (16 m²), heel lichtrijke eet- en leefruimte met open & uitgeruste leefkeuken. Ook is hier voldoende speel/bureauruimte aanwezig. Vanuit al deze ruimtes geniet u ook van het uitzicht op de tuin. Op het 1ste verdiep vinden we 4 slaapkamers (waarvan één masterbedroom met dressing), een gerenoveerde badkamer (bad/douche/wc) en nog aparte zolderruimtes waar je nog extra spullen & koffers kwijt kan. Extra troeven: verwarming op aardgas, aanwezigheid zonnepanelen + gunstige EPC-score met E-peil 'C' waardoor u geen renovatieverplichting heeft. Ook is de woning niet ver gelegen van het centrum van Londerzeel waar u alle nodige faciliteiten kan terugvinden (winkels/openbaar vervoer/onderwijs) en bent u ook direct op de A12 Brussel - Antwerpen!Alle attesten kunt u terugvinden op onze website: www.vmv-vastgoed.be

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 052/503.503 of via info@vmv-vastgoed.be!
EPC: 242 kWh/(m²&jaar) - UC: 20240308-0002168036-RES-2

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Terrain
503 m2
Zone habitable
216 m2
Référence
6UM0DE9KKCQH
Code Agence
1048
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder