Carte

3680 Maaseik
à Vendre
361 m² Vivre
1544 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze prachtige villa, op slechts 2,5 km van het centrum van Maaseik, is gelegen op een royaal perceel van 15a 44ca. De ruime en goed onderhouden woning heeft houten ramen met dubbele beglazing en een mix van elektrische vloerverwarming en indirecte verwarming door elektrische apparaten. Met een EPC-label D is er geen renovatie nodig.

Enkele hoogtepunten zijn de dubbele garage met automatische sectionaalpoorten, een doucheruimte op de begane grond en een grote hobbykelder met sauna en douche. Het comfort van de woning is merkbaar in de grote woonkeuken, de sierhaard in de woonkamer en airconditioning op de bovenverdieping. Er is ook veel opbergruimte in het hele huis, met ingebouwde kasten en provisiekelders. De zorgvuldig aangelegde tuin op het zuiden biedt privacy en rust, perfect om te genieten vanaf het overdekte terras.

De woning ligt aan de Diestersteenweg, die Maaseik met Neeroeteren verbindt. Het centrum van Maaseik biedt toegang tot winkels, horeca, sportfaciliteiten, scholen en meer. Bovendien bent u slechts een korte autorit verwijderd van Bree, Dilsen-Stokkem en de Nederlandse grens, en de A2 is gemakkelijk bereikbaar. Voor natuurliefhebbers is de villa ideaal gelegen nabij het idyllische wandelgebied 'Tösch-Langeren' en het prachtige kasteel van Wurfeld.

De indeling van de villa is als volgt: Kelder met provisiekelders en een ruime hobbykelder met sauna en douche. Op de begane grond vindt u de inkomhal, gastentoilet, woonkamer, keuken, bureau/slaapkamer, berging/wasplaats, dubbele garage en doucheruimte. Op de eerste verdieping zijn er een overloop/nachthal met ingebouwde kasten, een badkamer met ligbad, meubel met dubbele wastafel, douche en apart toilet, en twee slaapkamers met ingebouwde kasten en bergruimte.

* * *

Deze fraaie villa, gelegen op 2,5 km afstand van het centrum van Maaseik, bevindt zich op een royaal perceel van 15a 44ca. De ruim ingerichte woning is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing. Er wordt deels door elektrische vloerverwarming verwarmd en deels indirect verwarmd met elektrische toestellen. De woonst is steeds met zorg onderhouden, wat zich vertaalt in een EPC-label D. Er is hier dus geen renovatieverplichting van toepassing.

Mooie troeven zijn onder meer de dubbele garage met twee automatische sectionaalpoorten, de doucheruimte op het gelijkvloers en de grote hobbykelder mét sauna en douche. De woning ademt comfort en dit merk je onder andere aan de grootte van de leefkeuken, de sierschouw met inbouwhaard in de woonkamer en de aanwezigheid van airco op de verdieping. Ook is er doorheen de gehele woning overvloedige bergruimte gecreëerd. Zo zijn er ingebouwde kasten aanwezig op de overloop, er zijn ingebouwde kasten en een bergruimte bij één van de slaapkamers en er zijn provisiekelders voorzien. De zorgvuldig aangelegde tuin met haar zuidelijke oriëntatie biedt een oase van rust. Dankzij de privacy die de volledig ommuurde tuin biedt kan je vanop het overdekte terras optimaal genieten van je eigen paradijs.

De Diestersteenweg verbindt Maaseik met Neeroeteren. Het stadscentrum van Maaseik biedt toegang tot winkels, horeca, sportgelegenheden, scholen en meer. Daarnaast ben je slechts een korte autorit verwijderd van Bree, Dilsen-Stokkem en de Nederlandse grens. Ook de A2 is van hieruit vlot toegankelijk. De villa is ook voor natuurliefhebbers zeer gunstig gelegen. Zo bevindt idyllisch wandelgebied ‘Tösch-Langeren’ zich vlakbij. Het prachtige kasteel van Wurfeld bevindt zich eveneens op wandelafstand.

INDELING:

Kelder: diverse provisiekelders (± 16,6 m² en ± 18,2 m²) , ruime hobbykelder (± 51,4 m²) met sauna en douche.

Gelijkvloers: inkomhal met gang en sas met toegang naar terras en tuin (± 22 m²), gastentoilet (± 1,5 m²), woonkamer (± 51 m²), keuken (± 15,7 m²) met elektrisch fornuis, oven, microgolfoven, spoelbak, koelkast en vaatwasser, bureau/slaapkamer 1 (± 10 m²), berging/wasplaats (± 7,3 m²), dubbele garage met twee automatische sectionaalpoorten (± 42,6 m²), gang (± 4,2 m²) en doucheruimte (± 2 m²).

1e verdieping: overloop/nachthal (± 15,6 m²) met ingebouwde kasten, badkamer (± 14,8 m²) met ligbad, meubel met dubbele wastafel, douche en apart toilet, slaapkamer 2 (± 19,4 m²) met ingebouwde kasten en bergruimte en slaapkamer 3 (± 26,8 m²).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 495.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1977
Terrain
1544 m2
Zone habitable
361 m2
Référence
L9QNCNMM5P95
Code Agence
5909821
EPC
395 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240304-0002897138-RES-3
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
07 Apr 2024
€495.000 / Agence Beneca
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder