Home à Vendre Maison 3680 Maaseik
Drie-Eikenstraat 3
Carte

Drie-Eikenstraat 3

3680 Maaseik
à Vendre
156 m² Vivre
461 m² Terrain
Description

Ontdek deze recent gebouwde, energiezuinige BEN-woning in de vredige Drie-Eikenstraat te Opoeteren. De woning geniet van een ideale locatie met eenvoudige toegang tot het stadscentrum en verschillende faciliteiten zoals winkels en scholen. Bovendien beschikt de woning over een indrukwekkend laag E-peil van 17, mede mogelijk gemaakt door de 21 zonnepanelen (270 kW) en een thuisbatterij van 9,9 kW.

Op het gelijkvloers biedt de woning een groot leefgedeelte van bijna 50 m², verdeeld over een gezellige zithoek, eetplaats en een uitgebreide keuken met kookeiland. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en via het schuifraam krijg je toegang tot het deels overdekte terras. Ook een bergruimte, inkomhal en gastentoilet zijn op deze verdieping aanwezig.

De eerste verdieping beschikt over drie comfortabele slaapkamers, een apart toilet, overloop en een badkamer. Extra opbergruimte vind je terug in de volledige onderkeldering van de woning. Daarnaast is er een ruime carport/tuinberging aanwezig op het perceel van 4,61 are dat naar het zuidwesten georiënteerd is.

Bijzonderheden van deze woning:

- Zeer energiezuinig met een E-peil van slechts 17
- Uitgerust met 21 zonnepanelen en thuisbatterij
- Volledig onderkelderd voor extra opslagruimte
- Instapklaar
- Voorzien van een regenwaterput van 7.500 liter
- Overal vloerverwarming geïnstalleerd
- Uitgerust met een ventilatiesysteem type D
- Mogelijkheid tot aankoop aan 3% registratierechten
- Zuidwestelijk georiënteerd perceel

Als je op zoek bent naar een instapklare, moderne en energiezuinige woning op een rustige locatie, is dit vastgoed zeker iets voor jou! Voor meer informatie kan je Maarten Delbroek contacteren via maarten@vestio.com of bel naar 0471/034804.

* * *

Drie-Eikenstraat 3 - 3680 Maaseik - MODERNE BEN-WONING OP RUSTIGE LOCATIE AAN 3% REGISTRATIERECHTEN

Deze recente, energiezuinige woning treffen we aan langs de rustige Drie-Eikenstraat te Opoeteren. Van hieruit zijn zowel het centrum van Opoeteren als alle voorzieningen zoals winkels, scholen,… vlot bereikbaar. Met een E-peil van slechts 17 is deze woning absoluut energiezuinig te noemen mede dankzij de 21 zonnepanelen(  270 kW ) en de thuisbatterij van 9,9 kW.

Gelijkvloers beschikt u over een ruim leefgedeelte van bijna 50 m² opgedeeld in een zithoek, eetplaats en een ruime keuken met kookeiland. De grote raampartijen garanderen veel natuurlijk lichtinval. Via het schuifraam heeft u toegang tot het deels overdekte terras. Voorts zijn er nog een berging, inkomhal en een gastentoilet.

De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een apart toilet, overloop en een badkamer. Aangezien de woning volledig onderkelderd is, is er aan opbergruimte absoluut geen gebrek. De woning is gelegen op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 4,61 are en is uitgerust met een ruime carport / tuinberging.

Enkele TROEVEN van deze woning opgelijst:

+ Energiezuinig: E-peil is slechts 17!
+ 21 zonnepanelen + thuisbatterij
+ Volledig onderkelderd
+ 100% instapklaar
+ Regenwaterput 7.500 liter
+ Overal vloerverwarming voorzien
+ Ventilatiesysteem type D
+ Aankoop aan 3% registratierechten mogelijk
+ Zuidwestelijk georiënteerd perceel

Kortom, een instapklare, moderne en energiezuinige woning met een rustige ligging. Meer info? Contacteer Maarten Delbroek via maarten@vestio.com of bel naar 0471/034804.
 

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 438.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2017
Terrain
461 m2
Zone habitable
156 m2
Référence
V6KS4HMYRS-L
Code Agence
VKTK0444-MDCC
EPC
29 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€438.000 / Vestio
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder