Carte

Natiënlaan 9

3630 Maasmechelen
à Vendre
155 m² Vivre
885 m² Terrain
3 Chambres
Description

We nodigen u uit om deze prachtig gerenoveerde mijnwerkerswoning in Eiden-Tuinwijk te ontdekken - een karakteristieke woonwijk met een rijk verleden die in de vroege 20e eeuw is gebouwd voor de arbeiders van de Steenkoolmijn van Eisden. Deze charmante woning, gelegen in een wijk die prijkt op de kandidaatslijst voor Unesco-werelderfgoed, ademt geschiedenis en stijl.

Gunstig gelegen nabij talrijke voorzieningen waaronder Maasmechelen Village, bioscoop Pathé, Terhills resort, winkelstraat Pauwengraaf, diverse scholen en de snelweg, zult u genieten van gemak en comfort. Geniet rustig van een maaltijd in een van de vele multiculturele restaurants op loopafstand.

Het pand zelf ligt op een ruim perceel van bijna 9 are, perfect voor een staycation. De woning is instapklaar en het interieur bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, bergruimte/wasplaats, een ruime keuken met ingebouwde elektrische apparaten en een gezellige woonkamer met een ingebouwde open haard. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet.

Bovendien is er een bijgebouw dat nog kan worden afgewerkt naar eigen smaak - de sanitaire en elektrische leidingen zijn al geplaatst. Er is ook een vrijstaande garagebox en een kelder voor extra opslagruimte. De woning is voorzien van centrale verwarming via aardgas, dubbele beglazing in pvc-kozijnen en een goedgekeurde elektrische installatie. Het nieuw dak en de mooie tuin zijn enkele van de vele pluspunten van dit fantastisch aanbod.

Dit huis met EPC-label D vraagt geen verplichte renovatie door de koper. Mis deze kans niet om uw nieuwe thuis te vinden in deze unieke en sfeervolle omgeving! Voor een bezichtiging met onze makelaar Donmaz Mesut of voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op 089/20.90.88 of via info@sensimmo.be.

* * *

Natiënlaan 9 - 3630 Maasmechelen - Hierbij bieden wij u deze volledig gerenoveerde (2019) en instapklare karakteristieke mijnwerkerswoning te Eiden-Tuinwijk aan. De Tuinwijk werd in de 20e eeuw gebouwd ten behoeve van de arbeiders van de Steenkoolmijn van Eisden. Typerend zijn een aantal kenmerken, zoals de laanbomen langs de straten en de grote privé-tuinen. Sommige woningen hebben de monumentenstatus verdiend! Ook is het opgenomen als kandidaat op de lijst van Unesco werelderfgoed. Wilt u ook wonen in een fabelachtige wijk? Twijfel niet en reageer meteen!

Met een perceel van bijna 9 are heeft u alvast voldoende ruimte voor een staycation. Locaties zoals Maasmechelen Village, bioscoop Pathé, Terhills resort, winkelstraat Pauwengraaf, scholen en de autosnelwegen liggen op enkele minuten vanuit dit vertrekpunt. Ook de multiculturele restaurants zijn op wandelafstand.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, berging/wasplaats, mooie keuken met ingebouwde elektrische toestellen, ruime woonkamer dat voorzien van een ingebouwde open haard waar u gezellig kan vertoeven, ... sas.
Verdieping 1: Slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer met inloopdouche en toilet.

Tevens is er een bijgebouw aanwezig waar de sanitaire en elektrische leidingen reeds getrokken zijn om verder af te werken. Verder is er een vrijstaande garagebox en kelder aanwezig.

Comfort: centrale verwarming via een individuele condensatieketel op aardgas, ramen in dubbele beglazing in pvc profiel, dak is volledig vernieuwd, elektrische installatie is goedgekeurd en conform, prachtig en ruime tuin, zeer goed en rustig gelegen! EPC label D waardoor er geen renovatie verplichting is voor de koper!

Grijp nu uw kans om deze prachtige woning te bezichtigen en wie weet wordt dit uw nieuwe thuis!

Voor een bezichtiging met onze makelaar Donmaz Mesut of meer info, contacteer ons op het nummer 089/20.90.88 of via info@sensimmo.be


Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 369.000
Revenu cadastral
€ 485
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1940
Terrain
885 m2
Zone habitable
155 m2
Référence
4LC0R-ZXUGP2
Code Agence
2845
EPC
351 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240319-0003176366-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€369.000 / Sensimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder