Carte

Sparrenstraat 21

3630 Maasmechelen
à Vendre
154 m² Vivre
374 m² Terrain
3 Chambres
Description

Bezoek deze ruime woning gelegen in de serene Sparrenstraat 21 in Maasmechelen. Geniet van de rust van deze strategische locatie met een perceel van bijna 4 are, ideaal voor je eigen staycation. Met bezienswaardigheden zoals Maasmechelen Village, bioscoop Pathé, het Terhills resort, winkelstraat Pauwengraaf, diverse scholen en toegang tot autosnelwegen slechts op enkele minuten afstand, biedt dit de perfecte uitvalsbasis. Multiculturele restaurants liggen tevens op loopafstand.

De woning maakt deel uit van een bruisende buurt en biedt op haar oppervlakte van 154m² volop ruimte. De grote, open leefruimte met veel lichtinval vormt het hart van het huis. Een stijlvolle keuken met moderne apparatuur en een ontbijthoek bij het kookeiland maakt koken een plezier. Boven vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer, uitgerust met wastafel, bad-douchecombinatie en toilet.

Het overdekte terras is een uitnodiging om buiten te genieten, bereikbaar vanuit de leefruimte. De houten afwerkingen die in heel het huis doorgetrokken zijn creëren niet alleen een authentieke sfeer, maar zorgen ook voor een warme en charmante uitstraling.

Je ervaart hier een oase van rust, terwijl je toch in het midden van alle dagelijkse gemakken zit. Andere kenmerken zijn een EPC van 315 kWh/m2, een kadastraal inkomen van 506 euro, dubbele beglazing met houten kozijnen, en verwarming op aardgas. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Lore via Lore@immofusion.be of bel naar 00324 97844880.

* * *

Sparrenstraat 21 - 3630 Maasmechelen - Ontdek deze ruime woning gelegen aan de Sparrenstraat 21 te Maasmechelen. De woning is strategisch gelegen waardoor bewoners kunnen genieten van de rust en sereniteit van de omgeving. Met een perceel van bijna 4 are heeft u alvast voldoende ruimte voor een staycation. Locaties zoals Maasmechelen Village, bioscoop Pathé, Terhills resort, winkelstraat Pauwengraaf, scholen en de autosnelwegen liggen op enkele minuten vanuit dit vertrekpunt. Ook de multiculturele restaurants zijn op wandelafstand. De woning bevindt zich in een levendige buurt en biedt veel ruimte met zijn oppervlakte van 154m².
De leefruimte van deze woning is een absolute troef. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de inkomhal die leidt naar een grote, open leefruimte met veel lichtinval. De naadloze verbinding tussen de woonkamer, eetkamer en de andere leefruimte biedt een prachtig uitzicht op de tuin. De keuken, met zijn eigentijdse inrichting en hoogwaardige apparatuur, biedt bovendien ook een ontbijthoek aan het kookeiland.
Op de eerste verdieping leidt een ruime overloop naar de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een wastafel, bad-douchecombinatie en toilet.
De buitenruimte bestaat uit een overdekt terras dat toegankelijk is vanuit de leefruimte. De houten afwerkingen die zijn doorgetrokken doorheen de gehele woning dragen niet alleen bij aan een authentiek karakter, maar creëren ook een warme en charmante uitstraling.
Een oase van rust wacht op u, terwijl u toch profiteert van een centrale locatie die alle gemakken van het dagelijkse leven binnen handbereik heeft.
 
Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
 
EXTRA:
* EPC: 315 kWh/m2
* Kadastraal inkomen: 506 euro  
* Ramen: Dubbele beglazing, houten kozijnen
* Rolluiken 

* Verwarming: aardgas 
PLUSPUNTEN VAN DEZE WONING:
* Grote achterliggende tuin
* Ruime woonkamer met open keuken
* Instapklaar
 *Toplocatie, nabij alle voorzieningen !
* Zéér goed onderhouden
 
Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u Lore contacteren via Lore@immofusion.be of bel Lore op 00324 97844880
 
STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE
- Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: in aanvraag
- Stedenbouwkundige bestemming: in aanvraag
- Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: in aanvraag
- Verkavelingsvergunning: in aanvraag
- Overstromingsgevoeligheid:
P-score: A
G-score: A
- EPC: 315 kWh/m2
Code: 20240404-0003185264-RES-1

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 319.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1962
Terrain
374 m2
Zone habitable
154 m2
Référence
L06ZAD7J049Y
Code Agence
5946545
EPC
315 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Apr 2024
€319.000 / ImmoFusion
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder