Home Maison 3630 Maasmechelen
Daalbroekstraat 14
Carte

Daalbroekstraat 14

3630 Maasmechelen
282 m² Vivre
3.234 m² Terrain
€810.000
Description

Ontdek deze ruime, karakteristieke villa in Opgrimbie, in een zeer rustige omgeving met uitstekende verbindingen naar alle dagelijkse voorzieningen. Slechts enkele kilometers van het centrum van Maasmechelen, Lanaken, Zutendaal en Maastricht (NL). Voor natuurliefhebbers is de nabijheid van het Nationaal Park Maasmechelen een echte bonus.

De villa is gelegen op een groot perceel van ongeveer 32a34ca en straalt charme uit dankzij de grote open ruimtes op de begane grond en de gezellige, karakteristieke afwerking die door het hele huis te vinden is.

Bij binnenkomst in deze prachtige villa wordt u verwelkomd in de ruime hal met een apart gastentoilet. De lichte en ruime woonkamer biedt een geweldig uitzicht op de groene tuin. De volledig uitgeruste keuken met kookeiland sluit aan op de eetkamer. Het huis heeft drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom een ensuite badkamer heeft.

De kelder is toegankelijk via een vaste trap in de hal en is verdeeld in verschillende ruimtes. Er is ook een zolderverdieping aanwezig.

De aangelegde tuin is volledig omheind en beschikt over een poolhouse met jacuzzi, sauna, douche, toilet en bar. Er is ook een terras en een ingebouwd, verwarmd zwembad. Ten slotte heeft de woning een inpandige garage met automatische poort en een carport.

Belangrijkste kenmerken: vrijstaande villa op een groot perceel, volledig gelijkvloers, open woonruimte met uitzicht op de tuin, drie slaapkamers en twee badkamers, aangelegde tuin met ingebouwd zwembad en poolhouse, inpandige garage en carport, en een zolder- en kelderverdieping.

Voor een bezichtiging kunt u ons bellen of mailen.

* * *

Daalbroekstraat 14 - 3630 Maasmechelen - Deze zeer ruime en karaktervolle villa van is gelegen op de Daalbroekstraat 14 in Opgrimbie. 

Een zeer rustige omgeving met goede verbindingen naar alle nodige dagdagelijkse voorzieningen. U bent op slechts enkele kilometers van het centrum van Maasmechelen, Lanaken, Zutendaal en Maastricht (NL) gelegen.
Voor natuurliefhebbers is deze locatie, nabij het Nationaal Park Maasmechelen, een ware troef. Hier kan u urenlange wandelingen maken in een prachtig groene omgeving.

De villa is gelegen op een perceel van circa 32a34ca. Echte troeven van de villa zijn de grote open ruimtes op het gelijkvloers en de zeer gezellige en karakteristieke afwerking die door de gehele woning werd doorgetrokken.

INDELING:

Bij het betreden van deze prachtige, gelijkvloerse villa, komt u terecht in de ruime inkomhal van het woonhuis met een apart gastentoilet aan uw rechterzijde. Via de glazen deur kan u doorwandelen naar de riante leefruimte. De leefruimte is open met in elkaar vloeiende zithoek, eethoek en veranda en biedt een prachtig uitzicht op de groene tuin. Aangrenzend aan de eetkamer bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken met kookeiland. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de wasplaats, waar u de aansluitingen van het wasmachine en de droogkast kan terugvinden. 

Dit woonhuis heeft in totaal drie slaapkamers. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een ensuite-badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. 
De tweede slaapkamer beschikt ook over een privé-badkamer met douche, toilet en lavabo. De laatste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kan eventueel ook als bureau- of hobbyruimte gebruikt worden. 

De kelderverdieping (gedeeltelijk onderkelderd) is toegankelijk via de vaste trap in de inkomhal en is opgedeeld in verschillende ruimtes. Verder is er ook nog een zolderverdiep aanwezig. 

De aangelegde tuin is volledig omheind en van de nodige luxe voorzien. Centraal in de tuin bevindt zich het poolhouse. Deze is voorzien van een jacuzzi, sauna, douche, toilet en bar. Hier is ook een aangelegd terras voorzien met aangrenzend het ingebouwde en verwarmde zwembad. 

Tot slot heeft de woning aan de voorzijde een inpandige garage met automatische poort, toegankelijk vanuit de inkomhal en een carport. 

TROEVEN: 
- Vrijstaande villa op een ruim perceel van circa 32a34ca; 
- Volledig gelijkvloers; 
- Open leefgedeelte met zicht op de tuin; 
- Grote raampartijen met veel lichtinval; 
- Drie slaapkamers en twee badkamers; 
- Aangelegde tuin met ingebouwd zwembad en poolhouse; 
- Inpandige garage en carport; 
- Voorzien van een zolder- en kelderverdiep. 

Graag een bezichtiging gewenst? Bel ons via het nummer 089 23 44 22 of mail naar [email protected]! 

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 810.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1989
Terrain
3.234 m2
Zone habitable
282 m2
Référence
LEEDJFA41M1R
EPC
254 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240319-0003181284-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
17 Apr 2024
€810.000 / Immo Verslegers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder