Carte

Weide 17

9991 Maldegem
à Vendre
166 m² Vivre
1120 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze woning, compleet met een ruime loods, is gelegen in een rustige doodlopende straat in Maldegem. Met een royale woonoppervlakte van 166 vierkante meter en een aanvullende loods van 300 vierkante meter, biedt deze woning volop ruimte. De loods, gebouwd in 2000, is toegankelijk via een oprit naast de woning en biedt één grote open ruimte.

De woning zelf heeft een aantrekkelijke indeling. De leefruimte bevindt zich aan de voorkant van de woning en gaat over in een halfopen keuken, die volledig is uitgerust met moderne apparatuur. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een eetruimte en een handige bergruimte/wasplaats. Er is ook een badkamer op de begane grond, compleet met douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een zeer ruime veranda/leefruimte, uitgerust met een gaskachel voor extra comfort. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers.

Voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken, kunt u contact opnemen met julie@solvas.be of bellen naar 0496/44.40.20.

* * *

Weide 17 - 9991 Maldegem - De woning met loods bevindt zich in een doodlopende straat te Maldegem. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 166 m² en de loods 300m². De loods is bereikbaar via de naastliggende oprit van de woning.

Indeling van de woning is als volgt: leefruimte langs de voorkant van de woning, half-open keuken ingericht met toestellen, aanpalende eetplaats, berging/wasplaats, badkamer op het gelijkvloers met douche, toilet en lavabo. Zeer ruime veranda/leefruimte langs de achterkant van de woning met gaskachel. Boven zijn er 3 slaapkamers.

De loods is 1 grote ruimte en bevindt zich achteraan het perceel, de loods dateert van 2000.

Aarzel niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak: julie@solvas.be - 0496/44.40.20

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 525.000
Revenu cadastral
€ 923
Général
Type
Maison
Terrain
1120 m2
Zone habitable
166 m2
Référence
I-MTRUJ1TPM-
Code Agence
J/2376
EPC
340 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€525.000 / Solvas Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder