Carte

Heulendonk 13

9991 Maldegem
à Vendre
120 m² Vivre
779 m² Terrain
2 Chambres
Description

Op zoek naar een comfortabele bungalow in een rustige, groene omgeving? Deze open bebouwde bungalow in het gezellige dorpje Adegem is de perfecte keuze. Met een perceel van 779m² en een bewoonbare oppervlakte van 120m² biedt deze woning volop ruimte. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst leidt de hal je naar de leefruimte en aansluitend de keuken. De veranda biedt een prachtig uitzicht op de ruime tuin. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een kelder en een zolder. Bovendien is er een ruime garage met bijbehorende tuinberging.

De woning is uitgerust met dubbel glas en centrale verwarming op stookolie, met aardgas voorzien in de straat. Houd er rekening mee dat de woning een EPC-label F heeft en dus onder de renovatieverplichting valt.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

* * *

Heulendonk 13 - 9991 Maldegem - Deze open bebouwde bungalow in Adegem is de perfecte woning voor wie op zoek is naar rust, ruimte en comfort. De ligging van de woning is ideaal voor wie houdt van een groene omgeving. Adegem is een gezellig dorpje en is omgeven door prachtige natuur. Toch zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De woning is gelegen op een perceel van 779m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 120m². De indeling is als volgt:

Inkom met toegang naar de leefruimte en daarachter de keuken. Hieraan is een veranda gebouwd met zicht op de prachtige, ruime tuin. Via de inkom kan u de 2 ruime slaapkamers bereiken alsook de badkamer. Er is nog een apart toilet, kelder en zolder. Buiten is er een ruime garage voorzien met bijhorende tuinberging.

De woning is voorzien van ramen met dubbel glas en centrale verwarming op stookolie (aardgas voorzien in het straat). Met een EPC-label F valt u onder de renovatieverplichting.

Aarzel niet ons te contacteren voor inlichtingen of een bezoek door te bellen ... naar 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be
Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Revenu cadastral
€ 480
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1965
Terrain
779 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
6NNTVVMHN-Q9
Code Agence
AVC/0054
EPC
621 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240109-0003099033-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Neen
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€259.000 / Solvas Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder