Home Maison 5660 Mariembourg
Chaussée de Philippeville 27
Carte

Chaussée de Philippeville 27

5660 Mariembourg
3 Chambres
€165.000
Description

Op zoek naar een charmant huis om te kopen? Dit sfeervolle pand met 4 gevels biedt volop ruimte en comfort. Via de inkomhal op de begane grond kom je binnen in een ruime woonkamer van 21 m², gevolgd door een extra woonruimte van 10 m². De half ingerichte keuken biedt alle nodige voorzieningen, en dankzij de lichte serre van 8 m² geniet je het hele jaar door van de tuin. Er is ook een praktische inloopdouche op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich vier comfortabele slaapkamers, respectievelijk 12 m², 12 m², 14 m² en 7 m² groot. Hoewel de zolder niet verbouwd kan worden, heeft het pand nog veel meer te bieden, zoals een kelder, garage en bijgebouw. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen! Dit prachtige huis wacht op zijn nieuwe eigenaar.

* * *

Chaussée de Philippeville 27 - 5660 Mariembourg - Charmant huis met 4 voorgevels te koop! Op de begane grond vind je een inkomhal, een ruime woonkamer van 21 m², een woonkamer van 10 m², een half ingerichte keuken, een lichte serre van 8 m² en een inloopdouche. Boven zijn vier comfortabele slaapkamers van 12 m², 12 m², 14 m² en 7 m². De zolder kan niet worden verbouwd en het pand heeft ook een kelder, garage en bijgebouw. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 165.000
Général
Type
Maison
Référence
WSUILAEAOMMW
Code Agence
224-72
Historique des prix
23 Mar 2024
€165.000 / C21 Immo Michaux
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder