Home à Vendre Maison 8510 Marke
Putmeersstraat 16
Carte

Putmeersstraat 16

8510 Marke
à Vendre
159 m² Vivre
226 m² Terrain
2 Chambres
Description

Deze woning in Marke biedt tal van mogelijkheden. Met wat renovatiewerk kan het een heerlijke plek worden om thuis te komen. De locatie is ideaal, gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen.

De indeling is als volgt: De begane grond heeft een aparte entree die leidt naar de lichte woonkamer en de kelder met extra opslagruimte. Verder vind je er de keuken, badkamer met combi bad, apart toilet en berging. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers. Daarnaast heeft de woning een volledig geïsoleerde zolder, toegankelijk via een vaste trap.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime tuin op het zuidwesten. De woning is bovendien zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg en ligt zeer centraal nabij het centrum van Kortrijk.

Ben je op zoek naar een woning met een goede bereikbaarheid? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse!

Referentie: DEV4023

* * *

Putmeersstraat 16 - 8510 Marke - Deze eigendom heeft heel wat in petto. Mits enkele renovatiewerken zal thuiskomen een feest zijn! Topligging te Marke, vlotjes bereikbaar vanuit alle invalshoeken.

Indeling als volgt:
Op het gelijkvloers kom je binnen in de aparte inkomhal die toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte en de kelder die extra opbergruimte biedt. Daarachter bevindt zich de keuken, badkamer voorzien van combi bad, apart toilet en berging.
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning over een volledig geïsoleerde zolder, bereikbaar via de vaste trap.

Aan de achterkant van de woning is er een ruime zuid-west georiënteerde tuin. Bovendien beschikt de woning over een vlotte bereikbaarheid naar autosnelwegen en een uiterst centrale ligging nabij het centrum van Kortrijk.

Bent u op zoek naar een woning met goede bereikbaarheid?
Bel ons voor een bezoek ter plaatse!

Onze ref. DEV4023

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 139.000
Général
Type
Maison
Terrain
226 m2
Zone habitable
159 m2
Référence
I4C-R2E4BGWU
Code Agence
Dev4023
EPC
811 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20190124-0002126611-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€139.000 / Vastgoedkantoor Devriese
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder