Home à Vendre Maison 2800 Mechelen
Battelsesteenweg 473
Carte

Battelsesteenweg 473

2800 Mechelen
à Vendre
141 m² Vivre
1057 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen aan een vredige zijstraat van de Battelsesteenweg, staat deze imposante woning die tal van mogelijkheden biedt. Er is een ruime oprit naast het huis die u naar twee garages in de kelder leidt en de tuin is verrassend diep. Achter de woning kun je zelfs via een poortje toegang krijgen tot het fietspad langs de Vaart.

De woonkamer en keuken beschikken beiden over een zonneterras dat uitkijkt over de tuin, wat zorgt voor een ideale lichtinval. Het huis werd solide gebouwd, compleet met betonnen tussenvloeren en centrale verwarming, maar het is belangrijk te weten dat de woning een grondige renovatie nodig heeft. Dit geldt voor onder andere de afwerkingen, de keuken en badkamer, en technische installaties.

Het voordeel van dit huis zijn de grote ramen, de stijlvolle architectuur, de logische indeling en de royale kamervolumes. De zolder is al voorbereid op een verbouwing, met scheidingswanden, deuren en radiatoren. De unieke indeling van sanitair en badkamer op de eerste verdieping kan met enkele aanpassingen voldoen aan de moderne eisen. De twee grootste slaapkamers op deze verdieping zijn royaal, terwijl de derde kamer ideaal is als opslagruimte.

Dankzij de nabijheid van de E19 en R6 is er een uitstekende verkeersverbinding, perfect voor pendelaars. Daarbij is de woning rustiger dan je in eerste instantie zou verwachten. Door de ligging nabij de Vaart, heb je ook uitstekende wandel- of fietsmogelijkheden. Dit alles leidt tot een officiële Mobiscore van 8,3 op 10, wat de aantrekkelijkheid van dit pand nog extra benadrukt.

* * *

Battelsesteenweg 473 - 2800 Mechelen - In een residentiële zijarm van de Battelsesteenweg, vinden we deze statige woning, voorzien van een ruime toerit naast het huis, die leidt naar twee garagepoorten in de kelderverdieping. De tuin is dieper dan we op het eerste gezicht vermoeden. Het poortje achteraan geeft zelfs toegang tot het fietsspad naast de Vaart. Achteraan living en keuken torent een zonneterras wat uit boven de tuin, met een ideale oriëntatie. Hoewel het huis stevig is gebouwd, met betonnen tussenvloeren en het ook beschikt over centrale verwarming, moet u erop rekenen dat alles aan vernieuwing toe is: zowel de afwerkingen, de keuken en de badkamer, als de technieken. Pluspunten vormen de grote ramen, de stijl, de logische indeling en de grote volumes met kamers. Op de zolderverdieping zijn scheidingsmuren, deuren en radiatoren geplaatst, wat al een goed idee geeft van toekomstige mogelijkheden. Mits enkele ingrepen, kan op de eerste verdieping de huidige, unieke inrichting van sanitair en badkamer, worden aangepast aan de moderne noden. De twee grootste kamers op de eerste verdieping zijn zeer groot, terwijl de derde kamer veeleer kan worden gebruikt als bergingsruimte. De ligging nabij de autoweg E19 en de R6 en goede parkeermogelijkheden, geeft veel mogelijkheden aan pendelaars, terwijl het geluidsniveau hier beter meevalt dan verwacht. De nabijheid van de Vaart, maakt dat u hier ook te voet of met de fiets geniet van een ideale mobiliteit. De officiële Mobiscore beloopt hier 8,3 op 10.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 450.000
Revenu cadastral
€ 825
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1957
Terrain
1057 m2
Zone habitable
141 m2
Référence
R5TQ3IUGXTZ5
Code Agence
711
EPC
321 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20230726-00029530301-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€450.000 / Hartemberg Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder