Home à Vendre Maison 2800 Mechelen
Monseigneur Scheppersstraat 20
Carte

Monseigneur Scheppersstraat 20

2800 Mechelen
à Vendre
120 m² Vivre
89 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze moderne rijwoning, gelegen in de rustige en schilderachtige Monseigneur Scheppersstraat, vlakbij het Vrijbroekpark en de Vaart in Mechelen Zuid. De verkeersarme straat garandeert een serene levensstijl en het parkeren is hier uiterst eenvoudig.

Het huis, dat verkocht wordt met registratierecht en dus vrij van BTW, heeft een opvallende gevel met erkers, witte gelijmde metselwerk en zwarte aluramen. Deze drie slaapkamer woning beschikt over een open woon- en keukenruimte die uitkijkt op een gezellig terras, dankzij een groot schuifraam.

Het huis is ook voorzien met alle technische vereisten zoals meters, een condensatieketel en ventilatiesystemen (systeem D), allemaal netjes verborgen in een ruime berging op de begane grond. Energiezuinigheid is gegarandeerd door dikke isolatielagen en vloerverwarming (behalve in de inkom), wat resulteert in een A energiepeil dat bovendien kan leiden tot vermindering van de onroerende voorheffing.

Deze woning valt verder op door zijn unieke esthetische elementen zoals betonnen trappen bekleed met keramische tegels, grote zandkleurige vloertegels, zwarte glazen deuren en parket in de leefruimtes. De centraal geplaatste witte keuken is praktisch uitgerust met een ontbijteiland en kwalitatieve Siemens toestellen zoals een kookplaat, dampkap, vaatwasser, tweevoudige ovens, koelkast en vriezer.

Op de tweede verdieping vindt u een ruime toiletruimte met een enkel lavabomeubel en twee ruime slaapkamers. De badkamer, ingericht met een zwart dubbel meubel, heeft ook een inloopdouche met regenfunctie en prachtige wandbekleding van natuursteen tegels. Een derde kamer beslaat de gehele derde verdieping van het huis. Elke kamer is voorzien van data aansluitingen en voldoende stopcontacten.

Wonen in de Monseigneur Scheppersstraat betekent wonen in een van de meest begeerde buurten van Mechelen Zuid. Vind je droomhuis in deze nieuwe en stijlvolle rijwoning.

* * *

Monseigneur Scheppersstraat 20 - 2800 Mechelen - Nabij het Vrijbroekpark en de Vaart, ligt deze nieuwe rijwoning met 3 kamers en terras, die wordt verkocht met registratierecht, dus zonder BTW. In deze verkeersluwe, zeer stille straat, is het makkelijk parkeren. Langs buiten verrast de gevel, met erkers, gelijmd wit metselwerk en zwarte strakke aluramen. Achteraan de open living en keuken, kijkt een groot schuifraam uit op het terras. Alle technieken, zoals tellers, condensatieketel en ventilatie (systeem D), zijn ondergebracht in een grote gelijkvloerse berging. Onder meer dankzij dikke isolatielagen en vloerverwarming (excl. inkom), kan het EPB-eneregiepeil A worden bereikt, wat uitzicht biedt op een verlaging van de onroerende voorheffing. Opvallend zijn de betonnen trappen, bekleed met keramische tegels, de grote zandkleurige vloertegels, de twee zwarte glazen deuren en het parket in de leefruimten. In de witte centrale keuken met ontbijteiland, maken de kwaliteitsapparaten van Siemens de dienst uit: kookplaat, dampkap, vaatwasser, 2 ovens, koelkast en freezer. Op de 2de verdieping verrast de extra ruime toiletruimte, die is voorzien van een enkel lavabomeubel. De badkamer met zwart dubbel meubel, kreeg naast een inloopdouche met regenfunctie, ook een mooie wandbekleding, in de vorm van natuurstenen tegels. 2 ruime kamers liggen op de 2de verdieping, terwijl de 3de kamer de hele 3de verdieping inneemt. Alle kamers zijn voorzien van data aansluiting en voldoende stopcontacten. Wonen in de Monseigneur Scheppersstraat is wonen in een van de mooiste buurten van Mechelen Zuid.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 479.000
Général
Type
Maison
Terrain
89 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
PTTVOFHIC21-
Code Agence
613
Historique des prix
14 Apr 2024
€479.000 / Hartemberg Vastgoed
24 Mar 2024
€499.000 / Hartemberg Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder