Home à Vendre Maison 2800 Mechelen
Liersesteenweg 376
Carte

Liersesteenweg 376

2800 Mechelen
à Vendre
148 m² Vivre
510 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een ruime, instapklare woning dichtbij het centrum van Mechelen? Ontdek deze charmante woning van 148m2 met drie slaapkamers, een tuin, terras en parkeergelegenheid. Het pand is vlot bereikbaar met zowel de auto, fiets als openbaar vervoer. Aarzel niet om contact op te nemen voor een bezichtiging!

De strategische ligging maakt deze woning ideaal voor pendelaars. Met Antwerpen en Brussel in de nabijheid ben je zo in de grootsteden. Maar ook het centrum van Mechelen bereik je in minder dan tien minuten, wat je vervoerswijze ook is. Bovendien geniet je van een ruime parkeergelegenheid dankzij de oprit aan de voorkant van de woning.

Bij binnenkomst leidt de inkomhal je naar de lichte keuken en eetkamer, en verbindt het de woonkamer met de trappenhal. Dankzij de natuurlijk belichte vertrekken zorgt dit huis steeds voor een warm welkom. De ruime woonkamer geeft door grote ramen uit op het overdekte terras en groene tuin, die je via een schuifdeur kan betreden.

De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, toilet en inloopdouche. Er is voldoende bergruimte voorzien, alsook een aparte wasruimte. Daarnaast beschikt de woning over een kelderruimte en tuinhuis voor extra opslag. In de tuin kan je op het overdekte terras of zijterras genieten van de rust.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van respectievelijk 14.8m2, 9m2 en 7.5m2, en een apart toilet. De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 148m2 op een perceel van 435m2. Het huis wordt verwarmd via een gas condenserende ketel van 2022 (energieklasse A) en een warmtepomp.

Voor meer informatie of voor een bezoek, neem gerust contact op via silke@immovos.be of bel naar 015/34.34.34.

* * *

Liersesteenweg 376 - 2800 Mechelen - Ruime instapklare woning (148m2) met 3 slaapkamers, tuin, terras & parking nabij centrum Mechelen. Perfect bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Contacteer ons voor een bezoek!Locatie: Deze woonst is gelegen in een fijne buurt, is uitstekend bereikbaar en in de nabijheid van Antwerpen en Brussel. In minder dan 10 minuten bent u met de auto, fiets of het openbaar vervoer in het centrum van Mechelen. Ongeacht welk vervoersmiddel u verkiest, u kan comfortabel aanrijden door de ruime parkeergelegenheid op de oprit aan de voorzijde van het huis.Woning:Via de inkomhal betreedt u de woning. Deze inkomhal verbindt de lichtrijke keuken en eetkamer met de woonkamer en trappenhal. De keuken en eetkamer zijn vooraan in de woning gelegen. Deze ruimtes zijn gekenmerkt door het vele natuurlijk daglicht. De ruime woonkamer heeft door de grote raampartijen zicht op het overdekte terras en de groene tuin. U kan de tuin betreden via de schuifdeur. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, toilet en inloop douche. Verder is er ook voldoende bergruimte voorzien en een aparte wasruimte.Het huis beschikt ook over een ruime kelderruimte en tuinhuis als extra opbergruimte. Geniet van ontspannende momenten in de prachtige tuin met overdekt terras en zijterrras. De grote buitenruimte is voorzien van aangelegd terras, tuin en tuinhuis. De woning beschikt over een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere wagens.  Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers van +-14.8m2, 9m2 en 7.5m2. Verder is er ook een apart toilet voorzien. Totale bewoonbare oppervlakte: 148m2Perceelgrootte: 435m2Verwarming: condenserende ketel met gas (2022 - energieklasse A) - warmtepompContacteer ons voor een bezoek ter plaatsen: silke@immovos.be of via 015/34.34.34

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 465.000
Général
Type
Maison
Terrain
510 m2
Zone habitable
148 m2
Référence
-4-54Q4WRWLS
Code Agence
8725
EPC
323 kWh/m2
EPC Valeur
D
Historique des prix
25 Mar 2024
€465.000 / Immovos
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder