Home à Vendre Maison 2800 Mechelen
Oude Brusselsestraat 16-18
Carte

Oude Brusselsestraat 16-18

2800 Mechelen
à Vendre
998 m² Vivre
1024 m² Terrain
11 Chambres
€2.475.000
Simuler un prêt
Description

Ontdek dit unieke pand met een geschiedenis die teruggaat tot 1889. Oorspronkelijk deed het dienst als notariswoning en bijhorend kantoor, maar nu staat het te popelen voor zijn nieuwe bestemming. Tijdens de grondige renovatie werd het gebouw volledig gestript en uitgerust met moderne technieken en kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarbij werd er zorgvuldig voor gezorgd dat de authenticiteit behouden bleef, waardoor het pand zijn originele charme niet heeft verloren. De gevel kreeg ook een zorgvuldige opknapbeurt, wat het gebouw weer laat stralen in het straatbeeld.

Het gebouw heeft al een vergunning om getransformeerd te worden naar een boutiquehotel, waarvoor de voorbereidingen reeds ver gevorderd zijn. Alle technische installaties, leidingen en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Slechts enkele ruimtes moeten nog verder afgewerkt worden.

Neem contact met ons op om het volledige project en de mogelijkheden te bespreken. Naast een hotel kan dit pand ook andere bestemmingen krijgen zoals privéwoning, co-housing concept, woon-werkcombinatie voor vrije beroepen, studentenstudio's en meer. Bovendien is er de mogelijkheid om via het linkse perceel extra bouwlagen toe te voegen, indien gewenst.

Een share deal of aandelenverkoop is ook mogelijk.

Dit prachtige stuk erfgoed geniet van een toplocatie in het hart van Mechelen, op wandelafstand van de Bruul, de Grote Markt en het station. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar en de pand heeft een vlotte verbinding met de E19, R6 en andere belangrijke wegen.

* * *

Oude Brusselsestraat 16-18 - 2800 Mechelen - Dit buitengewone pand dateert van 1889 en was een voormalige notariswoning met aangrenzend kantoor. Nu wacht dit gebouw op zijn nieuwe invulling. Bij de grondige renovatie is het pand volledig gestript en voorzien van nieuwe technieken en hoogwaardige materialen. Hierbij werd er rekening gehouden met het bewaren van de authentieke elementen zodat het pand zijn originaliteit blijft houden. De gevel werd op dezelfde zorgvuldige wijze gerestaureerd, waardoor het gebouw weer schittert in het straatbeeld.

Het pand heeft al een vergunning voor omvorming naar boutiquehotel. Hiervoor zijn de voorbereidingen reeds ver gevorderd. Alle technieken, leidingen en sanitaire voorzieningen zijn reeds aanwezig. Er dienen nog enkele ruimtes verder te worden afgewerkt.

U kan met ons contact opnemen zodat we het volledige project en zijn mogelijkheden verder kunnen bespreken in detail. Zo kan er naast hotel ook gekozen worden voor een andere bestemming (private woonst, co-housing concept, vrij beroep met woonst, studentenstudio's, .... ). Tevens kunnen er indien gewenst bijkomende bouwlagen gecreëerd worden via het linkse perceel.

Mogelijkheid share deal: aandelenverkoop is tevens mogelijk.

Dit prachtig stukje erfgoed heeft zonder twijfel een uitstekende ligging in hartje Mechelen op wandelafstand van Bruul, grote markt en het station. Openbaar vervoer op wandelafstand. Makkelijke verbinding naar E19, R6 en andere invalswegen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 2.475.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1889
Terrain
1024 m2
Zone habitable
998 m2
Référence
GYFB73X2-OXF
Code Agence
839525
EPC
426 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20230627-0002910973-RES1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nog niet aangevraagd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
25 Mar 2024
€2.475.000 / Quares
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder